Mijn naam is Rinke Jacobs en ik ben professioneel consultant op het gebied van stoppen met roken, gezond afvallen, angsten, stressreductie, weinig zelfvertrouwen, laag zelfbeeld en veel meer….!

 

Op mijn website kunt u alles lezen over mijn behandeling. Op dit moment kan ik meer dan 500 verschillende klachten succesvol behandelen.

 

Doormiddel van mijn unieke en krachtige Complete Mind Power Therapie © zult u zich binnen één behandeling anders gaan voelen. Omdat u direct resultaat wilt zien is een goede voorbereiding en een positieve attitude noodzakelijk. Wanneer u dit beseft zal uw slagingspercentage aanzienlijk stijgen. Wanneer uw slagingspercentage eenmaal groter wordt heeft dit effect op uw zelfverzekerdheid.

 

Ik weet dat u snel, makkelijk en met plezier u gezonder en gelukkiger kan voelen. Laat mij u begeleiden en bespaar veel geld in producten die geen resultaat bieden. Mijn aanpak is efficient en doelgericht. Als u bereid bent om mijn simpele instructies op te volgen dan garandeer ik positief resultaat!

 

Stel eens voor dat uw probleem morgen is opgelost. Hoe zou u zich voelen en wat zou er bij u veranderen? Wacht geen seconde langer en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek!

Maak uw wens werlijkheid.

Ik help u hierbij graag!

 

Met vriendelijke groet,

 

Rinke Jacobs

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!