WEBSHOP HYPNOSE

Het beoefenen van zelfhypnose wordt al eeuwenoud beoefend en de succesvolle werking is wereldwijd vastgelegd. Zelfhypnose is plezierig, makkelijk en uiterst effectief.

Omdat het krachtig is, kunt u direct een aantal zelfhulp opnamens downloaden die helpen om uw doelen te bereiken. Wanneer uw doelen worden behaald zult u zich trots, zelfverzekerd en onoverwinnelijk voelen. Dat betekent een meer ontspannen, gelukkig en comfortabel leven.

Rinke Jacobs weet dat u succesvol kunt zijn. Hij weet dat de sleutel om te slagen in uw onderbewustzijn ligt verborgen. Ontdek NU de kracht van hypnose en profiteer van de krachtige suggesties die werken op uw onderbewustzijn.

 

Ga naar mijn winkel zodat u de zelfhypnose opnamens direct kunt downloaden!

 

 

12 Responses to "Webshop"

 1. marrygroeneveld Posted on 30 oktober 2012 at 21:35

  goede avond rinke
  ik had even een vraagje
  ik had de cd ondek je vorig leven van je gehad om te onspannen
  maar nu ben ik deze helaas kwijd.Nu was mijn vraag kan jij mij er weer aan helpen zodat ik weer verder kan met het luisteren erna,zodat ik mij weer kan ontspannen,en mijn ademhaling weer goed gaat.Alvast hartelijk dank hier voor.

  • Rinke Jacobs Posted on 31 oktober 2012 at 16:14

   Hoi Marry,

   Deze zelfhulp CD heb ik een periode gratis aangeboden en kom men opslaan op de computer. Gezien mijn zelfhulp CD’s uniek zijn, wil ik dat graag zoveel mogelijk behouden. Als je lid wordt van mijn nieuwsbrief, dan krijg je een gratis zelfhulp CD die gericht is op meer ontspanning.

   Gr. Rinke

   • marrygroeneveld Posted on 4 november 2012 at 19:03

    goede avond rinke
    sorry dat ik je nu pas een antwoord stuur maar,was je hele site kwijd
    ik ben al een poos lid van je nieuws brief,
    Ik respecteer het natuurlijk dat je de cd’s uniek wild houden.
    even een vraagje over je nieuws brief,schrijf je hier onderwerpen in,die te maken hebben met je beroep?en kan ik daar dan evt op wat er in staat reageren of is dit niet de bedoeling hiervan?
    Nu rinke ik wens je nog een fijne avond.En wact rustig op je antwoord.Bijvoorbaat hartelijk dank alvast hier voor.

 2. carla Posted on 30 oktober 2012 at 18:40

  Hallo Rinke,
  Inderdaad is de jeuk afgezakt en kan ik me steeds dieper ontspannen. Dankjewel voor de uitleg.
  De diepere ontspanning is fijn, want ik heb wel problemen met slapen en daarom ben ik ook met de CD begonnen. Het nodigt uit om meer CD’s te gaan proberen.
  Ik ga ook steeds sneller en dieper in hypnose.
  Ik ben er erg blij mee

  Carla

 3. carla Posted on 29 oktober 2012 at 16:23

  Hoi Rinke,
  Inmiddels beluister ik de CD diep ontspannen iedere avond, en ik merk dat ik steeds verder weg ben. Zelfs zover dat ik volgens mij gewoon aan het slapen ben, want aan het eind merk ik dat ik een heleboel gemist heb.
  Ik vind het een heerlijke ervaring en ben blij met deze zelfhulp CD.
  Carla

  • Rinke Jacobs Posted on 29 oktober 2012 at 17:02

   Dag Carla,

   Fijn dat je welwillend bent om die ontspanning te voelen en geniet van die heerlijke ervaring(en).

   Dank voor het delen.

   Rinke

 4. carla Posted on 24 oktober 2012 at 12:07

  Hallo Rinke,
  Om beter te kunnen (door)slapen heb ik de CD “diep ontspannen met Rinke Jacobs” uitgeprobeerd. Heerlijk om meegenomen te worden in een steeds meer uitbreidend gevoel van rust. Aan het eind van de CD laat je de luisteraar weer wakker worden in 5 tellen en daarna was ik zo opgeladen dat ik alsnog niet kon slapen. Dus na een paar uur heb ik de CD nog een keer beluisterd en hem uitgezet voor je ging aftellen om wakker te worden.
  En toen ben ik verder gegaan in de trance en ben ik heerlijk in slaap gevallen. Vast niet de bedoeling dit, maar ik neem aan dat het ook niet zo erg is. Of raadt je aan om de CD op een ander tijdstip te beluisteren, en niet vlak voordat je wilt gaan slapen?
  Ik vind het een fijne CD en is het heel aangenaam om je moeiteloos te laten meenemen. Wel had ik overal jeuk wat ik een wonderlijk symptoom vond, maar wat wellicht verandert als ik de CD vaker beluister.
  Vriendelijke groet
  Carla

  • Rinke Jacobs Posted on 24 oktober 2012 at 18:47

   Hoi Carla,

   Hartelijk dank voor je reactie. Als jij meer energie krijgt van de CD is het inderdaad prima om de CD eerder uit te zetten en lekker te gaan slapen. Omdat ik op de CD een keuze geef om lekker te gaan slapen of je ogen te openen mag je zelf bepalen wat voor jou het prettigste is. Ik lees dat jij je eigen manier al hebt gevonden, nietwaar?

   Je kunt de CD altijd gebruiken zolang je in een veilige omgeving de suggesties kunt volgen. Het merendeel luistert, in bed, naar de zelfhulp CD voordat ze in slaap vallen. Fijn dat de CD i.i.g. aangenaam klinkt en jij jezelf kan laten meenemen. Jeuk kan regelmatig voorkomen bij verhoogde spanning(en). Tijdens het ervaren van bewuste/onbewuste spanning(en) kan de stof histamine vrijkomen waardoor deze in de ontspanning meer waarneembaar is en zich kan uitten in jeuk. Als je dus regelmatig meer zult ontspannen zal de jeuk moeten afnemen of je focus verschuiven. Een mooie graadmeter om te merken hoe je steeds meer ontspant!

   Gr.

   Rinke

 5. marrygroeneveld Posted on 21 mei 2012 at 21:21

  goede avond rinke ik heb het stuk met belangstelling gelezen.En wat is deze duidelijk,en wat een waarheid zit hier in.Ook ik gebruik nog steeds een van je cd’s.En heb daar nog steeds veel baat bij.Dank je wel hier voor.

  • Rinke Jacobs Posted on 22 mei 2012 at 09:23

   Dag Marry,

   Super! Lekker blijven genieten. Jij weet hoe sterk hypnose is en hoeveel je dit kan opleveren!

   Gr,

   Rinke

 6. Evert Warrink Posted on 17 mei 2012 at 09:18

  Hoi Rinke,
  Je moest eens weten hoe blij ik met de cd ‘Diep ontspannen met Rinke Jacobs’ ben.
  Al jaren slaap ik slecht, daarbij als ik slaap dan slaap ik zo ontzettend ligt dat ik bij het minste geluidje al wakker ben dus als er iemand ligt te snurken… tja, helaas dan maar weer vroeg uit bed met als nadeel de hele dag moet te zijn.
  Van alles heb ik geprobeerd zoals mindfulness training, hartcoherentie maar ook dat hielp mij niet en tabletten af en toe maar daar wil ik zo min mogelijk gebruik van maken.
  Nu, eindelijk maar toch heb ik een cd van je en geloof het of niet, sceptisch of niet, ik heb geslapen als een blok. Eén keer naar het toilet geweest en ik dacht even aan Rinke en sliep zo weer verder. ONVOORSTELBAAR! anders lig ik zo weer een hele tijd wakker.

  Tijdens het beluisteren was ik er niet echt goed bij en kreeg ik jeuk aan de neus of aan de voeten of iets dergelijks en kon ik mij te weinig concentreren en was ik niet diep genoeg weggezakt dus geen 50 of 100 keer maar toch pakte het mij en deed het wonder boven wonder wel wat met mij.
  Normaal ga ik om ongeveer 23:00 uur naar bed en ditmaal lag ik er om 22:00 uur al in vanwege de cd, wonder boven wonder heb ik geslapen tot 06:00 uur vanmorgen. Nog even na liggen en om 07:30 er maar uit gegaan en voelde mij uitgeruster dan andere dagen.

  Rinke, Super, super en nog eens super bedankt!!!!
  Ik adviseer deze cursus aan iedereen die ik ken en zal mijn ervaring doorgeven.

  Groetjes en tot een volgende keer.

  Evert Warrink

  • Rinke Jacobs Posted on 17 mei 2012 at 15:43

   Hoi Evert,

   Ontzettend fijn dat je de kracht van hypnose ervaart! Ik ben zo blij dat dit voor jou positief bijdraagt aan je slaap. Blijf er van genieten want het is helemaal voor jou!

   Rinke

Geef een reactie