Vind een verloren voorwerp middels hypnose

Categories: Berichten,Gratis,Verloren voorwerp,Zelfhypnose

Beste bezoeker,

Bent u ooit iets kwijtgeraakt? Wellicht herkent u de situatie dat u goed weet te herinneren waar u voor het laatst het verloren voorwerp voor het laatst zag maar kunt u het niet meer vinden?

Soms lijkt het wanneer je meer zoekt naar het verloren voorwerp het juist moeilijker wordt om het verloren voorwerp te vinden. En ondertussen kunt u zich het gewoon niet meer herinneren! Frustrerend nietwaar?

Ieder mens ervaart bovenstaande situatie wel eens in zijn of haar leven en het verliezen van een voorwerp kan zeer vervelend zijn. Als mensen leven we in een wereld waar stress regelmatig op de loer ligt. Hierdoor komt het wel eens voor dat men voorwerpen op ongewone plaatsen achterlaat. Daarbij is men soms afgeleid door gedachten waardoor men snel een voorwerp uit het oog verliest. Op het moment dat men bewust wordt dat het voorwerp niet op de “normale” plaatsen ligt waar het normaliter wel hoort te liggen, ontstaat lichte paniek. Dit veroorzaakt dan opnieuw bepaalde stress wat resulteert in het nog lastiger vinden van het verloren voorwerp. U beseft dat dit een patroon is die u niet helpt. Gelukkig is er goed nieuws en werkt hypnose om dit patroon te doorbreken.

Uw onderbewustzijn kan namelijk ingezet worden om het verloren voorwerp te vinden. Middels hypnose kunt u toegang verkrijgen tot diep gewortelde herinneringen en wordt het mogelijk om specifieke informatie terug te halen. Mijn ervaring als hypnotiseur is wel, dat het onderbewustzijn zich niet laat dwingen en zijn eigen tempo neemt om de verloren informatie terug te halen. Hypnose zet dus een deur open zodat het onderbewustzijn wordt geactiveerd om iets terug te vinden. Vaak geven mijn cliënten aan dat ze spontaan bepaalde ingevingen of gedachten krijgen na het ervaren van hypnose. Sommige herinneringen komen zelfs terug via dromen en soms vindt men de herinnering terug tijdens hypnose. Dit laatste is natuurlijk fantastisch!

Toch kan het voorkomen dat het verloren voorwerp door iemand anders is verplaatst of kan het zijn dat we zonder ons weten, iets uit onze broekzak/tas laten vallen. In deze omstandigheden zullen er geen verborgen herinneringen aanwezig zijn. Mocht deze situatie zich voordoen dan kunnen we via hypnose de laatste momenten doorlopen wanneer we het verloren voorwerp voor het laatst hebben gezien en in welke omgeving we waren.

Gratis zelfhypnose voor het vinden van een verloren voorwerp middels hypnose!

Bent u een verloren voorwerp kwijt en bent u nieuwsgierig of u het weer kan vinden? Gebruik gerust onderstaande zelfhypnose stappen en ervaar de kracht van uw onderbewustzijn! Hypnose is een aangename en ontspannen staat waardoor we meer ontvankelijk worden in het ophalen van herinneringen. Zoek en gij zult VINDEN!

 1. Ga ergens rustig zitten of liggen. Maakt het u gemakkelijk en zorg ervoor dat u niet in slaap valt. Sluit gerust uw ogen.
 2. Maak uw gedachten leeg en spreek uzelf toe om meer te ontspannen. U kunt hiervoor ontspannen beelden visualiseren (zoals een strand, bos of andere aangename plek). Concentreer op uw ademhaling en haal regelmatig diep adem.
 3. Controleer of uw hele lichaam ontspannen is. U kunt hiervoor uw hele lichaam scannen. Men denkt vaak dat men volledig ontspannen is en zodra je ieder deel van je lichaam checkt of alle spieren ontspannen zijn kun je mogelijk nog spanning tegenkomen en loslaten.
 4. Beeld in dat u bovenaan een trap staat en tel langzaam terug van 20 naar 0. Bij iedere tel gaat u een trede lager op de trap. Bij 0 dient u volledig ontspannen te zijn.
 5. Herhaal in gedachten dat u ontspannen bent en dat uw geheugen zicht dient te verbeteren. Geef uzelf de suggestie dat de blokkade verwijderd dient te worden die u nog weerhoud om specifieke informatie te herinneren. Visualiseer het moment dat u het betreffende voorwerp voor het laatst zag en focus op de omgeving waar u was. Herhaal deze gedachten en beelden keer op keer. Let op alle details. De kracht van suggestie is zeer sterk op dit moment!
 6. Geef uzelf een posthypnotische suggestie. Bijvoorbeeld: ” ik wil deze informatie herinneren als ik mij morgenochtend aankleed”.
 7. Geef uzelf de suggestie om weer volledig alert te zijn en open uw ogen. Gun uzelf even de tijd om weer bij te komen.

 

Mocht u nog vragen hebben dan help ik u graag!

Rinke Jacobs

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

3 Responses to "Vind een verloren voorwerp middels hypnose"

 1. Clary Posted on 24 januari 2018 at 16:34

  Al weer gevonden? Ben benieuwd heb hetzelfde probleem

 2. Susanne Posted on 13 september 2017 at 13:15

  Zijn er nog andere tips en tricks hiervoor? Ik heb het nu meerdere malen geprobeerd maar tevergeefs…
  Ik kom maar niet tot het moment dat ik het voor het laatst in mijn handen had… Tot huilen aan toe geprobeerd maar raak alleen maar meer gestrest.

  • Rinke Jacobs Posted on 13 september 2017 at 13:27

   Soms werkt het forceren om iets te moeten vinden averechts. Vergelijk het met als je niet kan slapen en wil slapen en je hierdoor meer wakker blijft liggen (met frustratie). Al begrijp ik dat het vinden belangrijk is, kijk of je eerst wat rust kan vinden. Vaak kan dan plots een herinnering naar boven komen. Veel sterkte en wijsheid. Rinke

Geef een reactie