Stop nagelbijten middels hypnose

Categories: Berichten,Nagelbijten

STOP NAGELBIJTEN MIDDELS HYPNOSE

Is nagelbijten een ritueel of een ongewenste en onhygiënische gewoonte? Nagelbijten kan voor mensen een opstap zijn naar diverse gezondheidsproblemen zowel als problemen rondom ijdelheid. Dat is waarom mensen die gefrustreerd raken als ze knabbelen aan hun nagels, hypnose inschakelen voor hulp!

Nagelbijten of nagelriem bijten komt eigenlijk naar voren zodra mensen zich nerveus voelen of in een stressvolle situatie verkeren. De energie rondom nervositeit kan zich zodanig opbouwen dat het uiteindelijk kan uitmonden tot het kauwen op nagels. Hypnose is de sleutel om deze energie om te draaien. We draaien het om zodat de energie niet meer je nagels of nagelriemen vernietigd. Dat voorkomt mogelijke ontstekingen of bloedingen bij de extreme nagelbijters.

Hypnose is een proces waarin je leert om deze nerveuze energie om te zetten naar ontspanning. Zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning. Dit zorgt ervoor dat je beter en kalmer om zult gaan met stressvolle situaties. Zelfs na een enkele complete hypnose sessie worden oude gewoonte vervangen door nieuwe levenslange gewoonten. Nieuwe gewoonten die positief bijdragen aan je algehele welzijn.

Als jij een nagelbijter of nagelriem bijter bent dan besef jij dat hypnose deze ongewenste gewoonte makkelijk, snel en plezierig kan laten verdwijnen. Jij kunt nu mooie lange nagels laten groeien. Voor de vrouwen betekent dit geen geknoei meer met eventuele kunstnagels! Hypnose herprogrammeert je onderbewustzijn zodat het niet langer meer de behoefte heeft om bewust of onbewust nagels te bijten. Als nagelbijter heb je waarschijnlijk al zolang nagels lopen bijten, dat je vaak genoeg niet eens meer realiseert dat je dit doet. Toch maakt het aantal jaren nagelbijten niks uit. Hypnose werkt bij het stoppen van nagelbijten.

Wil jij je tanden in iets anders zetten? Maak dan nu een afspraak.

Maak nu een afspraak

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

Geef een reactie