Stop met roken programma

Heeft u alles geprobeerd en is het stoppen met roken nog steeds niet gelukt?

STOP met lezen als u géén langdurige resultaten wilt behalen met behulp van hypnose. Rinke Jacobs biedt een compleet en effectief stop-met-roken pakket aan dat werkt om uw rookgedrag snel, makkelijk en met plezier te laten verdwijnen. Rinke Jacobs is gespecialiseerd in het voorgoed stoppen met roken en weet de bron van uw rookgedrag direct aan te pakken. U hoeft slechts zijn simpele instructies te volgen, in zijn zwarte comfortabele stoel plaats te nemen en te ontspannen. Makkelijker wordt het niet!?!

Wil jij liever een ex-roker zijn die hunkert naar sigaretten óf een niet-roker worden die geen aandacht besteed aan sigaretten?

We denken vaak het antwoord te geven – maar lees verder als je succesvol wilt slagen en voorgoed wilt stoppen met roken (zonder hunkering of ontwenningsverschijnselen!).

De meeste rokers hebben het meer dan eens ervaren. Een paar weken rookvrij en dan…een sigaretje….een foutje…en alle moeite is voor niets geweest.

Alle goede intenties, ingehouden verlangens en plannen die gemaakt waren….voor wat heb je het allemaal gedaan? Een paar weken van de sigaretten af….en iedere keer lijkt het OK om weer te beginnen. Maar waarom?

Het gedrag van roken is slim, dat is waarom, en het werkt op het niveau van je onderbewustzijn. Hoe sterk je mening ook is om te stoppen, je rookgedrag wacht tot een onstabiel moment en slaat dan hard toe. En plots hoor jij jezelf de meest creatieve excuzen maken waarom het OK is om er slechts eentje te nemen.

Hoe ga jij, voor de rest van je leven, een niet-roker zijn?

Stoppen met rokenEr is een groot verschil tussen een roker die gestopt is met roken en een niet-roker. De gestopte roker weerhoud dapper zijn behoefte in het roken van een sigaret terwijl de niet-roker geen slechter idee kan bedenken dan roken.

Je kent waarschijnlijk wel mensen die al 10 jaar, of meer, rookvrij zijn en nog steeds zeggen “als ik een biertje of wijntje drink heb ik nog wel eens zin in een sigaret”. Als je gestopt bent met roken is dat heerlijk om te horen.

Maar het betekent dat ze alleen gestopt zijn op het bewustzijnsniveau. Ze besloten te stoppen en zijn gestopt. Onbewust is het roken van een sigaret nog steeds een aantrekkelijk idee.

Als jij stopt met roken, doe het dan nu goed!

Jij weet dat er miljoenen manieren zijn om te stoppen met roken…van nicotinepleister tot nicotinekauwgom, inhalers en andere medicijnen zoals Zyban. Er zijn tientallen mensen die jou willen vertellen hoe je moet stoppen met roken…overal kun je stoppen met roken tips vinden!

Maar ze missen allemaal een belangrijk aspect – het onderbewustzijn! Schakel nu de hulp van Rinke Jacobs in en besef dat u voorgoed afscheid neemt van al uw overtuigingen rondom het roken. Verwelkom een gezonder en meer ontspannen leven.

GRATIS BEHANDELING NA 2 MAANDEN!?!

Na het volgen van de plezierige behandelingen van Rinke Jacobs kun je merken dat je meer geld zult overhouden omdat je geen sigaretten meer aanschaft. Betekent dat je na 2 maanden, de kosten van de behandeling, al terugverdient. Alles wat je daarna bespaart,kan je uitgeven aan leuke dingen! Sta eens stil wat je levenslang kunt besparen, want dat is meer dan alleen financiën…nietwaar?

Gun je gezondheid dit cadeau en maak een afspraak voor het effectief stoppen met roken programma (4 sessies)!

 

Reserveer een afspraak