SPEEL PERFECT POKER

Besteed je uren aan het spelen van poker omdat je het gevoel van winnen een fantastisch gevoel vindt? Dan haat je het vast als het geluk plotseling tegen je keert. Het gebeurd bij de beste pokerspelers maar heeft het ook effect op je verdere verloop van jouw spel? Verlies je bijvoorbeeld je concentratie? Hoe voelt het als je een slechte “read” maakt op een andere speler en uiteindelijk geld verliest? Is er wellicht een bepaald aspect in je pokerspel wat je wilt verbeteren?

Psychologie is zeer belangrijk in het spelen van poker. Alles draait om die juiste beslissing. Deze correcte beslissingen helpen jou om te winnen en soms om grote verliezen tegen te gaan. De meest professionele pokerspelers maken voortdurend de juiste beslissingen. Anders waren zie niet succesvol geweest, nietwaar? Stel voor dat jij dezelfde trend kan volgen. Hoe zou jij je dan voelen?

Jij kunt je afvragen wat een expert in poker onderscheid van een amateurspeler. Mogelijk kun je denken aan zekerheid, instinct, focus, geheugen en controle. Hypnose kan jou helpen om deze aspecten te doen verbeteren. Uiteraard zal hypnose je niet alles duidelijk maken over poker. Je ervaring om poker te spelen leert je om beter te worden. Daarnaast kun je nog veel meer leren door boeken te lezen die inzicht geven over pokerstrategie. Toch zullen de meeste boeken de kracht van je onderbewustzijn overslaan.

Hypnose werkt om:

  • Je aandacht, focus en geheugen te verbeteren
  • Je tegenstander beter te kunnen lezen
  • Controle te ontwikkelen over je onbewuste emoties

Jij weet als geen ander dat tegenstanders kleine aanwijzingen kunnen afgeven. Ook al proberen ze bewust de aanwijzigingen tegen te gaan. Hypnose helpt jou om deze onbewuste emoties in controle te houden. Het helpt eveneens om beter contact te maken met je instinct en verhoogd je bewustzijn op andere aanwijzingen die je tegenstanders afgeven. Zie het als een soort van “zesde zintuig” die je ook in werking hebt gezien bij top pokerspelers. Besef hoe deze techniek jou op langere termijn veel kan besparen.

Het spelen van goed poker begint in je geest!

Maak nu een afspraak

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

Geef een reactie