Samenwerking hypnosecentrum.nl

Categories: Berichten,Hypnosecentrum

Beste bezoekers,

Met veel genoegen en plezier wil ik u mededelen dat ik een samenwerking ben aangegaan met www.hypnosecentrum.nl. Dit is het expertise centrum op het gebied van hypnose! De reden dat ik deze samenwerking ben aangegaan is omdat men weet dat ik achter uiterste kwaliteit wil staan. Dit werkt namelijk in het voordeel voor al mijn cliënten. Hypnosecentrum bevat op dit moment de beste hypnotiseurs van Nederland, verzorgen diverse trainingen en zijn benaderbaar voor hypnosesessies. Hypnosecentrum geeft mij vakverdieping wat mijn hypnosevaardigheden borgt. Zo kan ik aantonen dat ik de meest moderne hypnosetechnieken gebruik die adequaat worden toegepast en succesvol zijn gebleken.

Tevens ben ik goed bevriend geraakt met de eigenaren van hypnosecentrum: Arno van den Munckhof en Ruud Nooyen. Twee fantastische mensen en professionele hypnotiseurs, die net zoals ik een passie hebben voor hypnose!

Het is dus vanaf NU mogelijk om zowel via mijn website als via hypnosecentrum een afspraak te reserveren.

Ik kijk uit naar een onvergetelijke samenwerking.

Rinke Jacobs C.Ht

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

2 Responses to "Samenwerking hypnosecentrum.nl"

 1. auke Posted on 1 juli 2014 at 08:24

  Hallo Rinke,

  De url naar hypnose centrum werkt niet. Jet hebt de http:// vegeten waardoor wordpress denkt dat het een interne link is …

  Auke.

  • Rinke Jacobs Posted on 2 juli 2014 at 16:30

   Dag Auke,

   Hartelijk dank voor je feedback. Ik heb de link aangepast zodat de link het alsnog doet!

   Vriendelijke groet,

   Rinke Jacobs

Geef een reactie