REACTIES EN ERVARINGEN RONDOM HYPNOSE

Laat gerust een bericht achter over je ervaring van mijn behandeling(en) en jouw positieve ervaringen. Voor het beantwoorden van vragen kun je altijd contact opnemen.

Jij bent mogelijk een voorbeeld voor anderen. Het lezen van jou ervaring(en) kan namelijk een aanmoediging zijn voor mensen met dezelde vragen.

Hartelijk dank voor het willen delen.

– Rinke Jacobs –

85 Responses to "Reacties en ervaringen"

  1. gerda Posted on 22 december 2016 at 11:02

    Werkt hypnose ook voor tinnitus?

    • Rinke Jacobs Posted on 22 december 2016 at 20:13

      Dag Gerda, dank voor je bericht. Je wilt graag weten of hypnose werkt bij tinnitus.Klik hier om meer te lezen wat hypnose bij oorsuizingen kan betekenen. Gr. Rinke Jacobs

  2. Myrthe Posted on 6 november 2016 at 11:54

    Lieve Rinke,

    In 2015 is bij mij PDS vastgesteld. De arts adviseerde Hypnotherapie. Ik ben me gaan verdiepen in Hypnose en Hypnotherapie. Ik kwam bij jou terrecht, mede doordat ik je in shows op tv heb gezien. Door al je filmpjes, zowel in shows als in therapie, ben ik erg geïnteresseerd geraakt ik Hypnose en de werking ervan. Steeds weer fascineert het me weer op de manier hoe jij dit voor elkaar krijgt. Daarom ook mijn vraag. Welke opleiding heb je gevolgd? En wat zou je aanraden als je een curus of opleiding wilt gaan doen in de Hypnotherapie of showhypnose?

    Lieve groet Myrthe.

    • Rinke Jacobs Posted on 9 november 2016 at 19:57

      Dag Myrthe,

      Dank voor je bericht en compliment. Op internet kun je vele opleidingen vinden. Sommige opleidingen duren drie jaar. Er zijn ook cursussen die je via CIVAS kunt volgen. Wat betreft showhypnose geef ik jaarlijks een masterclass te Boxmeer. Deze duurt drie dagen.

      Nogmaals dank voor je reactie.

      Gr.

      Rinke

  3. Rabea Posted on 16 mei 2016 at 11:28

    Hoi Rinke,

    Heb als 1 van de gelukkige 13 mei in Veendam mogen ervaren wat hypnose is. Wat een kracht heeft me dat gegeven. Ik dacht altijd: het lukt me toch niet. Dat was bijna met alles. Na vrijdag was het net of de knop om ging. Die gedachten dat iets niet zou lukken heb ik omgezet naar: ik kan het en ik wil het. Het geeft me zoveel meer kracht!
    Ik heb gisteren de zelf hypnose gedaan, ik wil dat gebruiken om me weer op te laden en me die kracht te geven om in me zelf te blijven geloven.
    Heel erg bedankt
    Groetjes Rabea

    • Rinke Jacobs Posted on 17 mei 2016 at 11:31

      Beste Rabea,

      Hartelijk dank voor je reactie en fijn dat mijn hypnose je kracht heeft gegeven! Voel je vrij om zelfhypnose te gebruiken zodat je kracht kunt blijven ervaren. Blijf in jezelf geloven, je bent het waard!

      Vriendelijke groet,

      Rinke

  4. jcavanwesterhoven839@telfort.nl Posted on 29 januari 2016 at 17:16

    De gratis zelfhulp cd. Helpt mij supergoed om mij volledig te ontspannen, wel geef ik hierbij aan dat dit niet direkt bij de 1e keer is, maar naarmate je vaker de mp3 luistert des te sneller en makkelijker je gaat ontspannen. Ik heb nu ook de zelfhynose afvallen besteld. En vind het fijn deze te beluisteren, maar ook hierbij geldt dat je het herhaaldelijk moet afspelen.
    Ik ben er blij mee:)

    • Rinke Jacobs Posted on 29 januari 2016 at 17:19

      Dank voor de positieve reactie en fijn dat de zelfhypnose MP3 werkt bij het volledig ontspannen!

      Vriendelijke groet,

      Rinke Jacobs

  5. Angelique Posted on 13 november 2015 at 15:25

    Hoi Rinke,

    Jou hoef ik niet meer te vertellen wat voor positieve veranderingen de sessies mij gebracht hebben, daarvan ben je al op de hoogte.

    Voor mensen die hypnose overwegen, maar niet goed durven of blijven twijfelen, doe het gewoon! Je zult er geen spijt van krijgen. Er is niets zweverig aan, je weet precies wat er gebeurt, wat je zegt, en na de sessie ben je helemaal rustig en ontspannen. Je blijft altijd zelf de controle houden. Wat Rinke op een gegeven moment ook aangaf, als tijdens de sessie de emoties te heftig worden, hoef je alleen het woord ‘stop’ te zeggen. Al is het natuurlijk raadzamer om bepaalde, vaak de minder leuke ervaringen, te herbeleven, zodat je het hierna af kunt sluiten. De emoties waren vaak intens, maar uiteindelijk wordt je daar alleen maar sterker door. Mij heeft het in ieder geval heel veel positiviteit gebracht, en voor mij heel belangrijk, ik heb na lange tijd eindelijk weer contact met mijn innerlijke ik! Rinke is deskundig, naar mijn gevoel erg intuïtief, en ook nog eens heel prettig in de omgang. Ik kom dan ook zeker terug. Rinke, nogmaals bedankt voor alles!

    Groetjes Angelique

  6. Tamara Haverkort Posted on 1 september 2015 at 12:17

    Beste meneer Jacobs,

    Ik heb uw gratis zelfhulp CD (die bij de nieuwsbrief zat) uitgeprobeerd en het was heel ontspannend! Heb er positieve energie van gekregen. Ik denk dat het de volgende keer makkelijker is nóg meer te ontspannen en concentreren. Bedankt!

    Groetjes Tamara

    • Rinke Jacobs Posted on 1 september 2015 at 17:49

      Beste Tamara,

      Hartelijk dank voor je bericht en fijn om te vernemen dat ook jij aangename ontspanning hebt ervaren. Het is fantastisch om te lezen dat het naast deze ontspanning ook positieve energie geeft. Ik gun je dit van harte!

      Dank voor het delen van je ervaring!

      Vriendelijke groet,

      Rinke Jacobs

  7. Deniz Sarac Posted on 6 december 2014 at 17:38

    Hoihoi,

    Hoop niet dat ik te veel stoor, maar zelf weet ik nog heel goed dat ik ook een keer gehypnotiseerd was door een Belgische hypnotiseur en dat was een paar jaar geleden. Het was best wel spannend, want een gedeelte van m’n klas toen deed ook mee. Dat bijvoorbeeld onze handen vast zaten of dat er tien duizenden mieren over ons heen liepen.

    Lieve Rinke, ik wil u zeggen dat ik erg veel bewondering voor u heb met wat u doet en hoe u ook bent als persoon. En weet ik heel zeker dat iedereen in uw omgeving en wie dan ook die u dierbaar is of was, super trots op u zijn met wat u doet en wie u bent. Ik zal zeker elke avond een gebedje voor u opzeggen en zal engelen vragen om over u te waken en u te zegenen.

    Nogmaals stel ik de vraag die ik ook over de telefoon stelde: wilt u aub mijn mail beantwoorden? Voor mij is het echt van diepe belang geworden en ben ik erg nieuwsgierig of hypnose daartegen kan helpen/werken.

    Wens u vast een hele fijne kerst toe en geniet nog van de tijden voor we het nieuwe jaar ingaan.

    Vriendelijke groetjes, Deniz

  8. Deniz Sarac Posted on 24 maart 2014 at 16:06

    Hallo Rinke,

    Bedankt voor het beantwoorden. En ja, Mindfulness en meditaties gebruik ik dus om mijn energie op te laden, zoals al eerder gezegd is. 🙂 Waar ik wel nog nieuwsgierig naar ben. Doet u ook andere dingen die u leuk vindt, behalve hypnose? Graag wil ik u laten zien wat daarnaast ook mijn grote passie is:
    http://www.youtube.com/watch?v=e43ItgpKlwE Dat meisje die u ziet, dat ben ik. Wat vindt u ervan?

    Lieve groetjes, Deniz

    • Rinke Jacobs Posted on 24 maart 2014 at 19:04

      Dag Deniz,

      Gelukkig zijn er meerdere dingen die ik graag doe! Naast het spenderen van tijd aan familie is reizen, lezen en mentalisme een favoriete bezigheid! Heb genoten van je filmpje. Erg mooi.

      Vriendelijke groet,

      Rinke Jacobs

  9. Deniz Sarac Posted on 23 maart 2014 at 21:16

    Hoihoi,

    Zelf heb ik een vraagje:
    Is hypnose een beetje hetzelfde als Mindfulness? Want dat is iets wat ik gebruik om mijn energieën ‘op te laden’, omdat ik een HSP’er ben. Wat betekend dat ik hoog gevoelig ben.
    Verder heb ik veel bewondering en respect voor u. En wens u nog veel succes met alles.

    Vriendelijke groetjes,

    Deniz

    • Rinke Jacobs Posted on 24 maart 2014 at 14:17

      Beste Deniz,

      Hartelijk dank voor het willen reageren op mijn website. Graag wil ik je vraag beantwoorden en het verschil verduidelijken tussen hypnotherapie en mindfulness therapie. Hieronder lees je mijn idee over de verschillen:

      Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie en wordt gebruikt om onbewuste veranderingen middels nieuwe reacties, gedachten, houdingen, gedragingen of gevoelens te creëren.

      Hypnose wordt vaak gebruikt om pijn, stress en angst te verminderen en om ​​gevoelens van welzijn te bevorderen. Het wordt ook gebruikt om ongewenste gewoonten aan te pakken zoals roken of wordt succesvol toegepast om gewicht te verliezen.

      De definitie van mindfulness is: ~ een mentale toestand bereiken door te focussen op het huidige moment (het nu), terwijl je rustig gevoelens, gedachten en lichamelijke gewaarwordingen erkend en accepteert.

      Mindfulness therapie wordt het best omschreven als het gebruik van de kracht van de geest om effectief mensen te helpen hun relatie met negatieve emoties en gedachten te veranderen. Door te mediteren op deze emoties leren veel mensen om minder reactief te worden. Mindfulness kan ook zorgen voor de juiste condities om angst, depressie of andere ongemakkelijke emoties beter te beheren.

      Mijn conclusie:
      Beide therapie zijn gericht om mensen te helpen. Er zijn overeenkomsten en verschillen. De overeenkomst zit vooral in de verschuiving van focus en bewustzijn. Echter de verschillen zitten in dat mindfulness wordt gebruikt om je gevoelens en gedachten te erkennen en aanvaarden en minder reactief op negatieve gedachten te zijn. Terwijl hypnose gericht is op het helpen loslaten van negatieve emoties, gewoonten en gedrag. Zodat hierdoor langdurige onbewuste veranderingen kunnen plaatsvinden in de vorm van nieuwe reacties, gedachten, attitudes, gedragingen en gevoelens.

      Vriendelijke groet,

      Rinke Jacobs

  10. Superaardbei Posted on 17 februari 2014 at 09:40

    Hoi,

    Ik moet voor school een werkstuk/presentatie houden over hypnotherapie en nou begreep ik dat u daar mee bekend bent dus zou ik u willen vragen of u al uw informatie over hypnotherapie naar dit mail adres wil mailen: pietnose@hotmail.com

    Alvast heel erg bedankt!!
    vriendelijke groeten,

    Piet

    • Rinke Jacobs Posted on 17 februari 2014 at 17:19

      Dag Piet,

      Je hebt van mij een e-mail ontvangen. Ik wens je veel succes in het maken van je werkstuk!

      Met vriendelijke groet,

      Rinke Jacobs C.Ht

  11. Wendie Posted on 7 december 2013 at 22:59

    Beste Rinke,

    Ik ben zeer onder de indruk van jou kunnen als mens en als hypnotiseur uiteraard.
    Tot nu toe ben ik extreem bang voor hoogtes. Angst om te vliegen e.d.
    Dit belemmerd mijn activiteiten tijdens vakanties.
    Graag wil ik van mijn angst afkomen d.m.v. een hypnose sessie.
    Hypnotherapie heeft mij niet geholpen en ik ben klaar om dit voor eeuwig opzij te zetten en ik hoop dat jij mij hierbij kan helpen of iemand weet die mij hiervan af kan helpen in een sessie.
    Ben ik hynose gevoelig? Ik weet dat ik het ben omdat ik o.a. snel in slaap val haha.

    Graag hoor ik van je en ik wens je heel veel succes toe!

    Grt,
    Wendie

    • Rinke Jacobs Posted on 9 december 2013 at 11:27

      Hoi Wendie,

      Dank voor je vriendelijke woorden. Uiteraard ben je welkom en help ik je graag. Ik kan mij voorstellen dat als straks je angst voor hoogtes en vliegen weg zijn, jij vrijer kunt leven en minder belemmeringen ervaart tijdens vakanties. Wees bewust van het woord “hopen” zoals jij deze gebruikt in je reactie. In dit woord schuilt onzekerheid. Mensen die succesvol willen zijn, durven en doen! Als je bij mij een sessie wilt ervaren zal ik altijd je trancevaardigheid meten. Sommige mensen zijn hier meer gevorderd in dan anderen. Als je snel kunt slapen, kan dat duidden op het feit dat je snel en gemakkelijk kunt ontspannen of je goed kan afsluiten. Tijdens het slapen heb je een verlaagde focus en in hypnose heb je een verhoogde focus om beter aan je doelstellingen te werken. Dat betekent dat slapen in mijn praktijk in je nadeel zal liggen. Daarnaast kun je gratis slapen in je bed en zou het zonde zijn om dit bij mij te doen, nietwaar? Daarnaast ben ik nieuwsgierig wat je bedoelt met het opzij zetten. Heeft dat te maken dat hypnotherapie voor jou niet geholpen heeft of gaat het om je angsten?

      Nogmaals dank voor je reactie om mijn website.

      Vriendelijke groet,

      Rinke

  12. nicoline Posted on 25 januari 2013 at 12:32

    Heeft iemande van jullie ervaring als het gaat om stoppen met roken onder hypnose bij Rinke?

    • Rinke Jacobs Posted on 25 januari 2013 at 13:23

      Hoi Nicoline,

      Als ik je ergens bij kan helpen dan hoor ik dit graag. Hypnose werkt goed in het stoppen met roken en is eenvoudig om aan te pakken. Belangrijk is dat:

      1. Je simpele instructies kunt opvolgen. Als je bereid bent om open te staan voor suggesties en hierbij je fantasie/verbeelding kunt gebruiken dan zul je succesvol slagen.
      2. Je dient welwillend te zijn om veranderingen te kunnen zien. Dit is de sleutel tot succes! Sommige mensen willen heel graag maar hebben geen zin om er wat voor te doen. Dit zijn de mensen die op zoek zijn naar een magisch medicijn die hun “laat” veranderen. Helaas bestaat zoiets niet. Net zoals jij niet tegen je wil gehypnotiseerd kan worden. Clienten die aangeven dat ik ze MOET helpen omdat ze MOETEN veranderen adviseer ik om hun tijd, geld en energie te besparen. Het woord MOETEN werkt averechts in mijn behandeling omdat het “dwangmatigheid” bevat. Betekent dat cliënten alleen kunnen slagen als ze WILLEN veranderen.
      3. Je bereid bent om ACTIE te ondernemen en het NU te doen. Het eerste deel is redelijk simpel. Bij het tweede deel gaan velen de mist in. Veranderen gebeurd niet door af te wachten. Veranderen is verbonden aan de acties die je uitvoert.

      Gr. Rinke

  13. Monique Posted on 21 november 2012 at 09:46

    ♥ Dank je lieve Rinke….

  14. Monique Posted on 20 november 2012 at 16:40

    Lieve Rinke,

    Wat gaat die tijd toch snel.
    Bijna een maand geleden kwam ik voor het eerst bij jou voor een sessie over migraine en hoofdpijnklachten, die voortvloeiden uit mijn nek en schouders.

    De nek en schouderpijn is er wel nog steeds, maar in een heel andere mate. Dat heeft gewoon puur met stress te maken (vooral reis-stress weet ik nu) en iedereen heeft wel eens stress.
    Ik ben me er meer van bewust of liever gezegd: ik kijk meer bewust naar de klachten, waardoor de klachten vaak afnemen.

    De bodyscan doet het goed bij mij. Ook de pijn even “gedag” zeggen doet ook al wonderen.

    Maar wat ik helemaal te gek vind is, dat ik sinds die eerste sessie GEEN MIGRAINE MEER HEB GEHAD!!
    En dat, terwijl ik daar al 33 jaar mee heb geworsteld! Soms een paar keer per maand, maar vaak nog veel frequenter: een paar keer per week.
    Ik vind het zo geweldig! Dat maakt me heel gelukkig!!

    Ik luister graag naar jouw zelfhulp-cd’s….die hebben ook een toegevoegde waarde en dwingen me tot rust te komen of liever gezegd: rust te nemen.

    Wat ik ook zo ontzettend lief van je vindt, is dat je altijd terug mailt of belt, als ik even goed in een dip zit, waar ik niet uit kom…
    Daar ben ik je zeer zeer dankbaar voor.
    Je bent een lieverd, echt waar!

    Liefs, Monique

    • Rinke Jacobs Posted on 20 november 2012 at 18:50

      Hoi Monique,

      Jij begint ook meer de kracht van je onderbewustzijn te gebruiken en te begrijpen! Je bent echt een kanjer en op de juiste weg. Gewoon door blijven ademen… dan komt een hoop goed! Dank voor je bericht, je bent het levende bewijs dat veranderen….al lijkt het soms moeilijk, zelfs na 33 jaar mogelijk is!

      Zo doorgaan. Ik blijf in je geloven en dat weet je.

      Gr.

      Rinke

  15. carla Posted on 20 november 2012 at 10:54

    rectificatie: sessie was 18/11/2012

  16. carla Posted on 20 november 2012 at 10:51

    Hypnosessie 28/11/2012

    Lieve Rinke, Je hebt me geraakt, me geholpen de moed te vinden mezelf te ontmoeten. Weer contact te maken met mezelf, de Liefde te voelen die ik in wezen ben, die iedereen in wezen is. Deze ervaring, deze connectie is het antwoord op al mijn vragen. In deze connectie ligt mijn hele leven besloten met alle oneindige mogelijkheden.
    Je hebt me geleid naar de eerste ervaring in mijn leven waar ik deze connectie begon kwijt te raken: mijn geboorte. Ik ben heel dankbaar dat wij deze ervaring hebben kunnen helen, dat ik door de deur ben gegaan die ik zo lang heb gezocht.
    Nu is het aan mij om de juiste attitude te vinden om die deur open te houden.

    • Rinke Jacobs Posted on 20 november 2012 at 18:56

      Hoi Carla,

      Mooi en goed gesproken….ik zeg Amen.

      Gr.

      Rinke

  17. Tiffany Posted on 27 mei 2012 at 21:01

    Beste rinke
    Ik gebruik nu al een paar dagen je zelfhulp cd’s
    En ik merk echt dat het werkt . Ik kan wat je zegt steeds meer en meer ontspannen ik ben zelfs al 2 keer in slaap gevallen. Ik merk dat ik in het dagelijks leven ook wat meer ontspannen ben en dat ik me minder snel druk maak om dingen en dat voeld echt goed. Bedankt daarvoor. En ik heb het mijn vriendinnen verteld maar die vinden het maar een raar idee en toen zei ik je hebt het nog nooit geprobeerd dus kan je er niet over oordelen maar het maakt me niet uit wat ze er van vinden voor mij helpt het en ik ga er gewoon mee door

    Liefs Tiffany

    • Rinke Jacobs Posted on 29 mei 2012 at 12:31

      Hoi Tiffany,

      Zolang jij weet dat het goed voor jou werkt kan niemand het van je afpakken. Je vriendinnen zullen vast nieuwsgierig zijn en bij jou de positieve veranderingen wellicht opmerken? Wie weet snuffelen zij hier toch stiekem rond ;-).

      Geniet van je positieve ontwikkelingen. Ik ben blij dat ik je hierbij, van afstand, heb kunnen helpen! Ik ben in ieder geval trots op je!

      Vriendelijke groet,

      Rinke Jacobs

      • Tiffany Posted on 30 mei 2012 at 20:45

        Ja inderdaad rinke
        Ik weet dat het helpt en mijn vriendinnen zeiden vandaag ook wat ben je anders zo rustig en vrolijk ik vertelde ik dat van de zelfhulp cd’s en geloofde ze me niet, behalve een nieuwe vriendin van me die ik pas heb leren kennen ze was heel nieuwschirig over wat het was enzo en hoe het werkt. Ik heb toen mijn ervaringen met haar gedeeld en heb haar ook op je site gewezen. Ze vertelde me dat ze een moeilijke tijd achter de rug heeft net als ik en toen zei ik nou dan is dit echt iets voor jou kun je weer even ontspannen toen moest ze huilen en bedankte mij. We hebben het er nog heel de middag overgehad (en ze vertelde me dat ze zeker een Keer op je site zal kijken)
        Groetjes tiffany

    • marrygroeneveld Posted on 15 augustus 2012 at 20:35

      goede avond rinke
      ik heb net naar het stukje zitten luisteren waarin je uitlag wat hypnose inhoud wat deed je dit duidelijk.En wat een mooie site is het geworden.Zo begrijp ik nog beter wat je doet,en snap ik ook dat als je ervoor open staat het wel lukt om te ontspannen.Ik luister zo nu en dan nog steeds naar je cd’s,en heb er nog steeds baad bij.Nu ik wens je heel veel geluk en hoop dat je veel mensen kunt helpen.Als je me ooit iets vragen wil je weet mijn telefoon nummer.Ik help je graag waar ik kan.

    • marrygroeneveld Posted on 7 september 2012 at 09:50

      hallo tiffany
      ik zal me eerst even netjes aan je voorstellen.
      ik heet marry groeneveld en woon in heerhugowaard (N-H)
      ook ik heb rinke al een poosje geleden om hulp gevraagt,je moet weten ik slik medicijnen tegen de benauwdheid.Ik kreeg het zo benauwd bij het opstaan als ik dit te vlug doe,ik heb epilepcie,maar daar heb ik met m’n medicijnen die ik daar voor heb geen last meer van.Nu had ik rinke gevraagt wat ik tegen die benauwd heid kon doen,want iedere keer medicijnen daarvoor in nemen is ook niet goed.Wat bleek nu ik haalde op de verkeerde manier adem,en daar door verkrampte mijn spieren.Je moet weten dat ik een aangeboren heupafwijking heb al 56 jaar.En ook heb ik al drie keer mijn knieen gebroken,maar je hoeft er niet van te schrikken hoor.Je moet weten ik sta nu steviger als dat ik ooit heb gedaan.Ben van 15 graden buigen met mijn knieen nu ge stopt na al die keren vallen op 60 graden dus een voordeel.ook heb ik door mijn heupen een aangeboren spierspanning,als ik denk dat ik ontspannen ben dan staan ze nog stijf.Nu vertelde ik dit hele verhaal aan rinke en die heeft mij toen een cd geven om mij wel te kunnen ontspannen.Nu je moet weten de eerste paar keer dat ik hier naar luisterde,kon ik bijna mijn bed niet uit komen,zo was ik gefocust op mijn ademhaling.ik heb toen rinke,gevraagt wat ik moest doen en nu gaat het prima.ALs ik het weer zo benauwd heb luister ik naar de cd en het trekt zo weg.Nu niet iedereen snapt wat wij voelen maar wij hebben er baat bij en dat is het belangrijkste toch.Nu ik wens je nog een hele fijne dag.

  18. Tiffany Posted on 21 mei 2012 at 21:15

    Beste Rinke
    Ik wilde even mijn ervaring vertellen
    Ik heb net voor de 2de keer de zelf hulp cd geluisterd de eerste keer lukte het niet hele maal goed te ontspannen maar toen ik klaar was het eerst wat ik dacht was wow mijn hoofd is sinds lange tijd echt leeg. Ik voelde geen stress of spanningen meer een heerlijk gevoel. Ik vindt dat jongeren zoals ik dit ook moeten gaan doen want ik weet uit eigen ervaring dat veel jongeren waaronder ik zelf veel spanning en/of stress hebben. Ik heb bijvoorbeeld nu een nieuwe opleiding het is een verpleegkundige opleiding en daar komt veel bij kijken en er wordt veel van je verwacht en dat kan veel streed of spanningen oproepen .ik weet zeker dat andere jongeren dat ook hebben en dan ook werken er naast. Ik ga het zeker aan mijn vriendinnen vertellen dat het echt werkt en dat het heerlijk is om je hoofd eens goed leeg te maken ik weet zeker dat het lichamelijk ook veel voordelen heeft
    Bedankt voor deze ervaring en inspiratie
    Groetjes Tiffany

    • Rinke Jacobs Posted on 22 mei 2012 at 09:22

      Beste Tiffany,

      Ontzettend bedankt voor je reactie. Ik ben zo blij dat ook jij het kractige effect van hypnose ervaart en hebt ontdekt! Je zult merken dat als je iedere keer de CD beluistert jij sneller kunt ontspannen, sneller je hoofd kunt leegmaken en dat fijne gevoel steeds sterker wordt.

      Ik ben benieuwd naar de ervaringen van je vriendinnen.

      Vriendelijke groet,

      Rinke

  19. Karin Posted on 14 mei 2012 at 14:13

    Hallo Rinke,

    Heel bijzonder die zelfhulp cd’s, ik slaap al 25 jaar slecht, moet altijd wat eten om weer in slaap te vallen. De afgelopen 3 dagen ben ik met behulp van de cd weer in slaap gevallen en heb dus ook niet s’nachts gegeten.

    Wat ik wel bijzonder vind is dat ik halverwege blijkbaar in slaap val, en wakker word als de cd afgelopen is en het gedeelte daar tussen echt kwijt ben, is dit de hypnose of val ik gewoon in slaap? Daarna val ik gelukkig snel weer in slaap en word s’morgens fris wakker.

    • Rinke Jacobs Posted on 14 mei 2012 at 14:29

      Dag Karin,

      Fantastisch dat ook jij het krachtige effect van hypnose ervaart! Ik krijg bij jouw de indruk dat je gemakkelijk mijn suggesties op de CD kan volgen en jij hierdoor heel ontspannen wordt. Met als resultaat dat je lekker in slaap valt ;-). Geen zorgen als je weer ontwaakt en het gedeelte daartussen even kwijt bent. Mensen kunnen van lichte trance (alpha staat) wegzinken naar een dieper niveau (delta staat). Ik ben overtuigd dat jij hypnose ervaart en door het beluisteren van de CD wegzinkt naar delta. Blijf genieten van dit succes want daar gaat het om! Als dank voor het reageren mag je gratis een nieuwe zelfhulp voor jezelf of voor iemand anders (cadeau) uitkiezen!

      Stuur mij gerust een email (informatie@rinkejacobs.nl) en laat mij het emailadres van de persoon weten die je wilt verassen of kies zelf welke zelfhulp CD je eventueel gratis wilt ontvangen.

      Vriendelijke groet,

      Rinke

  20. marrygroeneveld Posted on 29 januari 2012 at 21:36

    rinke ik wilde je even hartelijk bedanken
    voor de steun die jou cd heeft gegeven.
    ze had haar ademhaling heel goed onder controlle en daardoor duurde het maar 5 en half uur.Hoop dat de kaart aangekomen is.Zodat je weet waar ik het over heb.

  21. naomi schouten Posted on 13 november 2011 at 14:47

    hoi rinke,
    ik heb een vraagje? ik heb soms wel eens last of pijn van mijn ribben omdat ik ook vorig jaar aan een scoliose operatie ben geopereerd (ik weet niet of jij dat kent?) maar omdat mijn rug ook scheef zat dus ik had dan een vorming van een s bocht en ik vond het toen ook heel eng toen ik aan mij rug ben geopereerd was en toen ging ik ook angstig onder narcose en toen ben ik ook zo weer angstig wakker gewoorden omdat het ook voor mijn de 1e keer was.

    heb jij mischien tips voor mij
    om geen last of pijn van mijn ribben te hebben?
    wand ik had ook ergens gelezen dat jij ook hypno therapie geeft voor mensen die pijn klachten hebben.

    goetjes,
    naomi

  22. marrygroeneveld Posted on 8 november 2011 at 22:34

    ik vind dit zo knap rinke dat je iedereen maakt niet uit wat ze hebben,toch zo ontspannen kan krijgen,dat ze heel anders tegen de dingen gaan aan kijken.Hoe moeilijk ze het misschien ook hebben.Ik heb daar heel veel bewondering en respect voor.En dat meen ik uit de grond van m’n hart.

  23. marrygroeneveld Posted on 8 november 2011 at 22:33

    ik vind dit zo knap rinke dat je iedereen maakt niet uit wat ze hebben,toch zo onspannen kan krijgen,dat ze heel anders tegen de dingen gaan aan kijken.Hoe moeilijk ze het misschien ook hebben.Ik heb daar heel veel bewondering en respect voor.En dat meen ik uit de grond van m’n hart.

  24. sanne Posted on 4 november 2011 at 21:56

    beste Rinke,

    ik heb meerdere keren naar je hulp cd ontdek je vorig leven geluisterd.
    alleen val ik elke keer in slaap! dus weet ik nog steeds niet wie ik was…
    mijn vraag is, is het echt mogelijk om je vorig leven te zien of is dat maar
    een verbeelding van je zelf?

    • Rinke Jacobs Posted on 8 november 2011 at 09:10

      Dag Sanne,

      Ik krijg de indruk dat je mijn cd als zeer ontspannen ervaart. Het komt regelmatig voor dat mensen diep ontspannen met mijn CD’s. Ik weet dat dit ontspannen heerlijk aanvoelt.

      Sanne, niemand heeft ooit kunnen bewijzen dat er een vorig leven bestaat. Er zijn mensen die regelmatig momenten hebben dat ze dingen eerder hebben gezien of meegemaakt. Sommige mensen in mijn praktijk ervaren bepaalde klachten waar men geen grip op kan hebben. Het terug gaan naar een vorig leven kan veel baat bieden.

      Hier gaat het bij mij om. Dus ondanks men wellicht fantaseert of valse herinneringen creëert. Ik heb er vele mensen gelukkig mee kunnen helpen.

      Ooit heb ik iemand die zwaarlijvig was terug laten gaan naar een vorig leven. Deze persoon kon maar niet in dit huidig leven afvallen. In haar vorig leven bleek ze gestorven te zijn aan verhongering. Op een of andere manier compenseerde zij dat met haar huidig leven. Na deze ervaring veranderde haar eetgewoonten en begon ze steeds meer af te vallen!

  25. Demi Posted on 3 november 2011 at 13:35

    Hooi Rinke ik heb een vraagje.

    Soms zijn er bij shows dat je boven de 18 moet zijn.
    Maar bij u show mag je onder de 18 hoe kan dat eigenlijk?
    (ik weet het niet zeker maar bij Peter Powers is dat zo. Ik weet niet of u hem kent?)
    Maar ik vind het geweldig wat u allemaal doet.

    Gr Demi

    • Rinke Jacobs Posted on 4 november 2011 at 11:50

      Hoi Demi,

      Iedereen mag van hypnose genieten! Als je toestemming krijgt van ouder/voogd zijn mensen bij mij van harte welkom!

      Voor vragen over mijn show verwijs ik je naar http://www.mind-power.nl. Deze website richt zich namelijk op hypnotherapie.

      Dank voor je begrip!

  26. marrygroeneveld Posted on 22 oktober 2011 at 20:39

    ik beluister nu al een aantal weken,iedere avond de CD ondek-je vorig-leven.Nu ik heb hier zo’n ontzettende baat bij.Ik kon mijn spieren namelijk heel moeilijk ontspannen door een heup afwijking.Maar sinds ik naar de CD luister lukt het ook mij om ze ontspannen te krijgen.Nu dat is voor mij een hele openbaring,en ik ben daarom rinke ook heel dankbaar hiervoor.Dat hij het wel voor elkaar heeft gekregen.En rinke dit meen ik uit de grond van m’n hart.

  27. naomi schouten Posted on 18 oktober 2011 at 18:41

    hoi rinke ik heb een vraagje? er zijn toch ook mensen die lift angst hebben dus mensen die bang zijn voor in een lift te zitten! geef jij daar ook therapie voor of hypno therapie?

    groetjes,
    naomi

  28. Piet Manders Posted on 13 oktober 2011 at 19:16

    Hallo Rinke,
    Gebruik je cd Hypnose Ontspannen inmiddels iedere avond en merk dat ik al rustiger ben geworden en al veel meer aankan, alhoewel ik ieder keer voordat de cd is afgelopen in slaap ben gevallen.

    Bedankt hiervoor.

    p.s. Ben zelf ook hypnose aan het toepassen bij andere mensen en het werkt goed.

    Veel succes.

    • Rinke Jacobs Posted on 13 oktober 2011 at 21:01

      Dag Piet,

      Hartelijk dank voor je positieve reactie. Het doet me goed om te lezen dat ook jij meer rust ervaart. Veel succes het hypnotiseren!

  29. marrygroeneveld Posted on 12 oktober 2011 at 13:25

    Goede middag allemaal

    Ik raad iedereen die gelooft in de kracht van hynose,en hiervoor open staat.Om de nieuwe cd Ontdek-je vorig-leven,te gaan beluisteren.En wel om het volgende deze CD is zo herkenbaar met wat we in ons dagelijkse leven zelf ervaren,dat hij je heel goed kan helpen om je te leren ontspannen,zodat mochten er tegenslagen zijn in je leven.Je deze beter een plaats kan geven,misschien gelt dit niet voor iedereen van ons maar toch.
    Ik heb in ieder geval heel veel baat bij de CD.Ik heb al vanaf mijn geboorte dit is nu 55 jaar,last van mijn heupen,knieeen en voeten.Mijn spieren stonden altijd gespannen.Maar door het luisteren naar de CD en wat rinke verteld,is het zelfs mij gelukt om volledig te onspannen.Nu je zult begrijpen wat dat voor een ervaring voor mij is.Ook slikte ik medicijnen tegen benauwd heid,maar dankszij de ademhalings oefening,en de rustgevende stem van rinke,slik ik deze nog maar heel sporadies,dus je ziet als je ervoor open sta,kan het je een heel stuk verlichting geven in je leven.ik wilde mijn ervaring daarom graag delen.

  30. marrygroeneveld Posted on 8 oktober 2011 at 21:48

    hallo rinke wat een mooie cd is het die gaat over je vorige leven.
    wat herkenbaar is deze,en wat onspannen word je ervan als je naar je stem en verhaal luister,ik kreeg mijn ademhaling zelf weer goed onder controlle,en voelde me heel ontspannen.hartelijk dank hier voor en zal hem zeker nog vaak luisteren,

  31. marrygroeneveld Posted on 4 oktober 2011 at 09:27

    goede morgen rinke ik wilde je even laten weten,dat ik na een tijdje gestopt te zijn met je cd.Weer ben begonnen,nu zoveel last als ik eerst had aan het einde van de cd,zo goed gaat het nu.Ik heb geen last meer ondervonden,en het gaat nog steeds beter met mijn benauwdheid ik heb er nu veel minder last van,ik denk dan aan wat jij zeg over je ademhaling en dan ben ik het ook zo weer kwijd.Ik wilde je hiervoor bedanken,het is nu voor mij veel prettiger geworden.En heb mijn ademhaling nu ook beter onder controllen.

    • Rinke Jacobs Posted on 4 oktober 2011 at 09:48

      Geweldig nieuws Marry! Ik ben blij om te lezen dat je positieve veranderingen merkt. Ik weet dat jij je ademhaling onder controle kunt houden. Ga zo door!

      • marrygroeneveld Posted on 7 oktober 2011 at 09:44

        goede morgen rinke
        bedankt voor je reactie,ik ervaar het nog steeds als heel prettig,
        wat jammer dat ik dit niet eerder heb geweten had mij een hele boel ellende kunnen schelen.heb alleen nog een vraagje hoe kan ik nu voorkomen dat ik bij het opstaan,zoals ik vanmorgen had,het weer terug krijg.ik blijf al iets langer liggen dan en denk aan wat jij zei,maar toch lukt het me dan niet om het goed tekrijgen.heb jij een maniertje om ook dit voor elkaar te krijgen.bijv dank voor je antwoordt.Wens je een hele fijne dag en een heel fijn weekend.

  32. Guido Leijten Posted on 2 oktober 2011 at 05:28

    Ik heb gisteren bij Rinke een hypnosebehandeling ondergaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht dat het zo’n relaxerende en fijne ervaring zou zijn. De manier hoe dit gedaan wordt is heel kalm en je voelt ook dat je daadwerkelijk zelf in controle bent, vrijheid hebt en dat je door het volgen van alleen de stem en de staat van kalmheid, je heel makkelijk de hypnosebehandeling

    Na de behandeling opende ik mijn ogen en voelde mij ook echt daadwerkelijk veranderd, het was een schitterend moment van rust, blijheid en het gevoel dat ik de wereld beter aan kon. Dit gevoel heb ik in jaren niet gehad en dat was voor mij een seintje dat dit het was, dit was het moment waarin ik het weer onder controle had.

    Ik heb het resultaat nog niet volledig kunnen testen, maar op mijn reis terug naar Noord Ierland (waar ik woon) heb ik wel een aantal momenten gehad waarbij ik wel al een heel ander gevoel kreeg dan voorheen. Ik ben dus positief dat dit geholpen heeft.

    Verder was de flexibiliteit ook erg fijn, ik kon op een zaterdagochtend langs komen en de behandeling ondergaan.

    Er valt niets meer over te zeggen, het was een geweldige ervaring die ik iedereen aan kan raden!

    • Rinke Jacobs Posted on 2 oktober 2011 at 10:30

      Hartelijk dank voor je reactie Guido. Het genoegen was wederzijds! Daarnaast krijg ik de indruk dat je het een voorspoedige terugreis is geweest. Ik wens je veel succes en positieve veranderingen toe in alles wat je wilt gaan doen.

      We houden contact!

      Vriendelijke groet,

  33. Saskia Loomans Posted on 24 september 2011 at 18:34

    Beste Rinke,
    Ik heb even een paar vraagjes:

    Waar zit u met uw bedrijf? (welke stad)
    Kan hypnotherapie ook voor meisjes van 15 of ben ik nog te jong?
    Ik dank u alvast hartelijk.

    Met vriendelijke groet Saskia

    • Rinke Jacobs Posted on 30 september 2011 at 07:29

      Beste Saskia,

      Dank voor je bericht! Mijn praktijk is aan huis gevestigd in Amsterdam. Hypnotherapie is effectief voor iedereen die er gebruik van wil maken. Onder de 18 jaar dien ik toestemming te krijgen van ouders of voogd.

      Vriendelijke groet!

  34. marrygroeneveld Posted on 7 september 2011 at 16:29

    goede avond rinke
    ik wilde je even zeggen dat ik de bewegende achtergrond bij je cd erg mooi vind.Je heb het over een draai kolk,en over de wind,en over een spiraal.Nu als je goed kijk kan je deze er zo uit halen.Maar nu wilde ik vragen kan dit geen kwaad voor mensen met epilepcie,kunnen die door de bewegende beelden er geen aanval door krijgen?.Nu maakt de bewegende achter grond je cd nog tastbaarder,en kan je je zelf er zo een voorstelling van maken wat je bedoel.

    • Rinke Jacobs Posted on 8 september 2011 at 08:31

      Dag Marry,

      Fijn dat je de zelfhulp CD als prettig ervaart. Op het beluisteren van mijn zelfhulp CD zijn geen negatieve bijwerking bekend. Het verbeelden van bewegende dingen is net zoals (dag)dromen. En dit doet ieder mens en kan geen kwaad tenzij je bijvoorbeeld achter het stuur van een auto zit.

      • marrygroeneveld Posted on 8 september 2011 at 17:22

        goede avond rinke
        ik wilde je bedanken voor je antwoord.
        En ik hoop dat je door middel van je cd
        een heleboel mensen kunt helpen.
        als ze goed naar je aanwijzigingen en je stem luisteren
        komen ook zij een heel eind.

  35. marrygroeneveld Posted on 3 september 2011 at 10:18

    hallo rinke
    je heb helemaal gelijk hoor
    maar misschien is het wel een stukje onzekerheid van me
    je moet weten als altyd je spieren al je hele leven gespannen staan.En dan door middel van jou cd ze wel ontspannen te kunnen krijgen.Dat zou voor mij een hele openbaring worden.
    Nu rinke ik bedank je voor je antwoord,en ga zeker door met het luisteren.
    ik wens je een heel fijn weekend.

  36. marrygroeneveld Posted on 28 augustus 2011 at 15:11

    goede middag rinke,bedankt voor je antwoord,wat bedoel je dat ik te veel gefocust ben op mijn lichaam?en wat bedoel je met los laten?even een vraag met het gene wat ik je 25 augustus typte,is het dan zelfs voor mij mogelijk om m’n spieren ontspannen te krijgen,of blijf ik altyd een vorm van spierspanning houden?ik ga zeker sávonds door met het luisteren naar je cd.bedankt alvast voor je antwoord.Groetjes van MARRY

  37. marrygroeneveld Posted on 26 augustus 2011 at 09:37

    rinke hartelijk dank voor je antwoord terug
    natuurlijk laat ik je weten of het helpt.
    je mag best weten,ik vind het best wel spannend.
    maar je weet ik heb al heel wat meegemaakt op lichamelijk gebied.
    en als ik doormiddel van de door jou gegeven suggesties,wel kan onspannen en de medicijnen niet of minder nodig heb zou ik heel blij zijn.je mag best weten je heb zo’n rust gevende stem,en zoals jij de dingen benaderd daar kan ik me heel goed in terug vinden.

  38. mary goossens Posted on 24 augustus 2011 at 20:59

    beste rinke,

    ik heb rondgesnuffeld op je site, en wilde je even melden dat ie er picobello uitziet, overzichtelijk en duidelijk.
    veel succes voor de toekomst gewenst.

    grs mary

    • Rinke Jacobs Posted on 24 augustus 2011 at 21:09

      Fijn, mijn doel is om duidelijk en helder te zijn. En bijna alles werkt zoals ik het wil 😉

  39. Diana Meulenberg Posted on 24 augustus 2011 at 20:02

    Hoi die Rinke
    gave site en super dat je het helemaal zelf hebt gedaan. ik hoop echt dat je een keer komende tijd in limburg gaat komen. al is het maar om te relaxen.

    • Rinke Jacobs Posted on 24 augustus 2011 at 21:08

      Hartelijk dank voor je bericht. Als ik in Limburg ga komen met bijv. een hypnose show of lezing zal ik dit zeker laten weten via deze website!

  40. marrygroeneveld Posted on 24 augustus 2011 at 19:46

    rinke wat houd de nieuws brief in?
    krijg je daar dan een overzicht in van wat je werk precies inhoud?
    of zie ik dit verkeerd.ook staat erbij dat je een gratis cd krijg maar waarom krijg je deze erbij?als je iets mankeer kan je het toch veel beter aan je persoonlijk vragen heb je toch meer aan.En misschien een raar idee van mij maar van het geld van de cd’s die niet worden gebruikt.kan jij daar niet iets voor opzetten in je praktijk,bijvoorbeeld voor mensen die het wel nodig hebben maar niet het geld ervoor,of is dit een hele rare opmerking nu van me.

    • Rinke Jacobs Posted on 24 augustus 2011 at 21:47

      Hoi Marry,

      Ik denk dat je het verkeerd begrijpt. Als jij je abonneert op mijn website kan ik informatie verspreiden over mijn behandelingen en vorderingen in de hypnose wereld. Het kan voorkomen dat ik misschien kortingen zal geven. Om mensen nu kennis te laten maken krijgen ze een gratis zelfhulp cd die je kunt downloaden. Deze cd richt zich op ontspannen en dat is voor iedereen prettig, toch?

      Ik help mensen graag door soms iets gratis weg te geven.

      • marrygroeneveld Posted on 25 augustus 2011 at 09:02

        bedankt dat je me uitleg heb willen geven over mijn gestelde vraag.Ik wilde je nog even iets vragen,als ik s’morgens opsta ben ik altyd zo benauwd,dan heb ik altyd een paar minuten nodig om weer gewoon te kunnen ademen.nu wilde ik je vragen kan dit komen door dat ik dan verkeerd adem haal?en zou ik met behulp van de cd dit onder controlle kunnen krijgen?of gaat dat niet werken?ook snap ik je antwoord nu iets beter.je wil ons via je website op de hoogte houden,van alles wat jij doet en wat er gebeurd in de wereld van hypnose,en zo laten weten dat er heel veel mogelijk is toch.Of begrijp ik dit nu nog verkeerd?

        • Rinke Jacobs Posted on 25 augustus 2011 at 09:13

          Marry, ik adviseer je om eerst een huisarts te bezoeken. Voordat ik mensen help die lichamelijke klachten ervaren dien ik toestemming te krijgen van de huisarts. Helaas ben ik geen dokter en kan daarom geen antwoord geven op je vraag.

          De rest van mijn bericht heb je goed begrepen.

  41. Vera Posted on 24 augustus 2011 at 11:35

    Hoi Rinke,

    Gefeliciteerd met je nieuwe site… het ziet er heel erg mooi uit!

    Liefs,
    Vera

  42. naomi schouten Posted on 23 augustus 2011 at 19:42

    Hoi rinke ik heb eingelijk nog 1 vraagje? Wat houd eingelijk een intake gesprek wand stel noud dat ik ooit een keer langs kom voor een intake gesprek wat ga je dan eingelijk allemaal vertellen en doen? Dat zou ik dan wel willen weten!

    Groetjes.
    Naomi

  43. marrygroeneveld Posted on 23 augustus 2011 at 11:53

    goede middag rinke wat een onzettend goed idee van je om dit gasten boek te openen,zo kan iedereen die er behoefte aan heeft om wat voor reden dan ook jou iets vragen.En kan je uit het lezen van jou antwoord,wat je terug stuurd,misschien al een heleboel halen waar je iets mee kan,zodat het gene wat je heb misschien iets dragelijker wordt.Ik heb onzettende bewondering voor je dat je ook dit zelfs nog met ons wil delen.Je heb het al zo druk.met je werk Ik wilde je wat vragen ik kwam in een tijdschrift een stukje tegen dat heete droomreis,het gaat over het juliana kinder ziekenhuis in den haag die past als eerste hypnose toe bij kinderen om ze minder anstig te maken voor div behandelingen.Nu stond er ook bij dat volwassenen minder voor hypnose open staan hoe kan dit?heb je er nog wel eens wat van gehoord trouwens of ze van je diensten gebruik wilde maken?we hebben het hier al eens over gehad.wens je een hele fijne dag en tot ziens.

    • Rinke Jacobs Posted on 23 augustus 2011 at 12:58

      Dag Marry,

      Dank voor je bericht. Kinderen hebben meer aanleg om hun verbeeldingskracht te gebruiken. Daarom is hypnose voor hun een meer natuurlijke staat om in te verkeren. Volwassenen hebben soms meer moeite om in hypnose te komen omdat men geneigd is om te analyseren. Door het analyseren van problemen ontstaan overtuigingen en oordelen die volwassen minder snel los laten. Angst of onzekerheid voor veranderingen liggen vaak ten grondslag. Hier kunnen vele volwassenen last van krijgen. Volwassenen weten vaak wat beter voor ze is, maar weten vaak niet HOE ze hun klacht kunnen veranderen of aanpakken. Door herhaaldelijke (mislukte) pogingen kan het gevoel van “niet kunnen veranderen” verstrekt worden. Een goede hypnotherapeut weet hier mee om te gaan.

      Kinderen hebben minder last van remmingen en oordelen over het algemeen minder kritisch. Zowel voor kinderen als volwassenen is het belangrijk dat men zich veilig en comfortabel voelt.

      • marrygroeneveld Posted on 23 augustus 2011 at 15:39

        rinke bedankt voor je antwoord terug
        nu je het zo uit legt begrijp ik het beter,en snap ik ook wat jou werk inhoud.Jij probeert als het waren de evt angst cirkel bij mensen te door breken,zodat ze wat ze ook mogen mankeren beter,een plaats kunnen geven,en daardoor er veel positiever tegen over komen te staan,of heb ik het nu helemaal mis?

  44. naomi schouten Posted on 23 augustus 2011 at 08:46

    hoi rinke ik heb een vraagje? er zijn toch ook mensen die heel erg bang zijn voor onweer! kun je die ook helpen om niet meer bang te zijn van onweer

    groetjes,
    naomi

    • Rinke Jacobs Posted on 23 augustus 2011 at 09:40

      Hoi Naomi, dank voor je bericht. Mijn behandeling is erg krachtig voor angsten. Als je mijn behandeling volgt zal je angst voor onweer verdwijnen. Omdat de angst zal verdwijnen zullen mensen zich meer ontspannen voelen tijdens slecht weer. Wanneer mensen zich ontspannen, voelen ze zich veiliger. Dat betekent meer controle over je angst en ik weet dat mijn cliënten snel, makkelijk en plezierig hun angsten overwinnen.

      • naomi schouten Posted on 23 augustus 2011 at 10:05

        oke wand ik ben soms wel eens bang voor onweer als er een hele harde knal komt. en soms ook s,nachts als er dan in de s,nachts gaat onweeren dan ben ik ook bang en dus dan kan ik ook niet slapen!

        groetjes,
        naomi dankjewel voor je bericht

  45. naomi schouten Posted on 23 augustus 2011 at 07:38

    hey rinke jou website is echt super mooi gewoorden! volgens mij heb je echt veel websites 😉

    liefs,
    naomi

  46. Anjola Posted on 22 augustus 2011 at 23:21

    Hallo Rinke en hallo allemaal,

    graag wilde ik in het kort mijn ervaring delen.
    Eigenlijk ben ik altijd geintreseerd geweest in hypnose en alles wat daar bij komt kijken.
    Ik heb ooit wel eens een hele korte demonstratie gehad van toneel hypnose.
    Maar dat is toch wel anders dan hypnotherapie.
    Ik heb nogal veel mee gemaakt in mijn leven ( zonder daar verder op in te gaan )
    en heb toen contact opgezocht met rinke. Ik was heel zenuwachtig, maar hij stelde mij echt op mijn gemak. Van de hypnose weet ik vrij wel alles. Het is helemaal niet eng.
    Daarbij heeft rinke ook een rustige stem wat heel fijn is.
    Ik merk zeker veel verandering. En ben blij dat ik het gedaan heb. Als het goed is ga ik nu wel bij rinke een traject in. Maar dat komt door de vele problematiek die ik onder vind.
    Dus ik zou zeggen, twijfel niet aan hypnose, twijfel niet aan zijn vakbekwaamheid, twijfel niet aan u zelf. Maar ga er gewoon kei hard voor. En zo als al op deze website benoemd werd. Baad het niet dan schaadt het niet.
    Succes

    liefs anjola

Geef een reactie