PowerHypnose

Bent u op zoek om een nieuwe weg in u leven te gaan bewandelen? Wilt u een bepaalde gewoonten of overtuigingen voorgoed achter u laten? Dat is nu mogelijk met het krachtige PowerHypnose™ programma!

Het voordeel van dit programma is dat u tegelijkertijd verschillende gewoonten of overtuigingen kunt aanpakken! Deze methode werkt voor mensen die echt welwillend zijn om resultaten te zien. Welwillendheid is de sleutel tot succes. U dient bijvoorbeeld welwillend te zijn om 4 sessies te volgen. Tussen de sessies door, dient u dagelijks naar een zelfhypnose opname te luisteren die u tussen de sessies ondersteunt om succesvol te blijven.

Psychologisch onderzoek heeft aangetoond dat 28 dagen nodig is om nieuwe gewoonten aan te leren. Het is daarom uiterst belangrijk dat u 28 dagen niet afwijkt van mijn suggesties.

Welke eigenschappen dient u te bezitten als u deze 28 dagen start:

PowerHypnose1. U dient simpele instructies op te volgen. Als u bereid bent om open te staan voor suggesties en hierbij uw fantasie/verbeelding kunt gebruiken dan zult u succesvol slagen.

2. U dient echt  welwillend te zijn om veranderingen te kunnen zien. Dit is de sleutel tot uw succes! Sommige mensen willen heel graag maar hebben geen zin om er wat voor te doen. Dit zijn de mensen die op zoek zijn naar een magisch medicijn die hun “laat” veranderen. Helaas bestaat zoiets niet. Net zoals u niet tegen uw wil gehypnotiseerd kan worden. Cliënten die aangeven dat ik ze MOET helpen omdat ze MOETEN veranderen adviseer ik om hun tijd, geld en energie te besparen. Het woord MOETEN werkt averechts tijdens mijn sessies omdat het “dwangmatigheid” bevat. Betekent dat cliënten alleen kunnen slagen als ze WILLEN veranderen.

3. U bereid bent om ACTIE te ondernemen en het NU te doen. Het eerste deel is redelijk simpel. Bij het tweede deel gaan velen de mist in. Veranderen gebeurd niet door af te wachten. Veranderen is verbonden aan de acties die u uitvoert. Stuur daarom ons een mail om een afspraak te maken!

Waarom is het zo moeilijk om vanuit mijzelf te veranderen?

Al uw mogelijkheden, acties, gevoelens en gedrag zal altijd constant zijn met uw zelfbeeld. U gedraagt zich altijd als de persoon die u denkt te zijn. Het is  “onmogelijk”, hoe hard u ook probeert, u zelf te overtreffen of te handelen in tegenspraak met uw zelfbeeld. Het lukt u misschien voor een kort moment….uiteindelijk schiet u terug naar het zelfbeeld wat u denkt te zijn. Het is net zoals een elastiek. U rekt het uit en als u loslaat, schiet het terug naar zijn originele vorm.

Dit proces staat bekend als het jojo-syndroom. We zien het vaak bij mensen die proberen te stoppen met roken. Het gaat een tijdje goed en toch schiet het plots weer terug. Omdat veel van deze mensen zichzelf blijven zien als roker. Zo ook met mensen die te veel eten. Deze schieten regelmatig terug omdat zij denken zo te zijn.

Hoe kan ik nu wel succesvol mijn zelfbeeld veranderen?

Eerst dient u te begrijpen hoe uw zelfbeeld uiteindelijk  is gevormd. Dit gebeurd door allerlei vorige gebeurtenissen in uw leven. Alle herinneringen, vanaf u geboorte tot nu, hebben u gemaakt tot wie u nu bent. Kinderen die vroeger in hun leven zijn gepest, misbruikt of zijn mishandeld groeien vaak op tot een persoon met een laag zelfbeeld. Terwijl anderen die steeds zijn aangemoedigd, complimenten kregen of positief werden gestimuleerd een sterker zelfbeeld ontwikkelden.

Ik herhaal dit proces, met mijn unieke behandeling, voor uw eigen voordeel. Als vorige herinneringen u hebben gemaakt tot wie u nu vandaag bent, dan zullen nieuwe positieve herinneringen uw zelfbeeld direct versterken!

Uw onderbewustzijn kan géén verschil maken tussen een verzonnen herinnering of echte herinnering.

Doormiddel van hypnose zullen positieve herinneringen worden aangemaakt die effect hebben op het doel wat u wilt behalen. Door deze aan te maken en elke dag te visualiseren, zonder een dag te missen, voor een periode van 28 dagen, worden nieuwe herinneringen aangemaakt precies zoals nieuwe gewoonten. Deze nieuwe gewoonten hebben weer effect op het zelfbeeld en hierdoor worden opnieuw nieuwe positieve gewoonten aangemaakt. U begrijpt dat als deze sneeuwbal eenmaal begint te rollen hij niet meer te stoppen is!

Bent u klaar voor dit programma? Bent u klaar voor verandering(en)? Wacht dan niet langer en neem nu contact op!

Het programma bestaat uit 4 sessies die kort op elkaar volgen en duren gemiddeld 45 tot 90 minuten.

 

Reserveer een afspraak