Podcast #4 – Leeftijd in regressie, hypnose & tips!

Categories: Hypnose podcast

Waarom weten bepaalde cliënten exact hun leeftijd binnen regressietherapie? Wat kun je doen als cliënten tijdens regressietherapie “ik weet het niet” op je vragen beantwoorden? Gebruik de tips van hypnotiseur Rinke Jacobs in je voordeel!

Vragen over hypnose, zelfhypnose of hypnotherapie? Laat gerust een reactie achter!

Rinke Jacobs

 

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

2 Responses to "Podcast #4 – Leeftijd in regressie, hypnose & tips!"

 1. Wijnanda Posted on 28 augustus 2012 at 22:06

  Hoi Rinke, duidelijk antwoord en goede tips. Dank hiervoor. Zeker de tip om het “weten” te koppelen aan het bewuste deel en deze alsnog als toeschouwer te plaatsen. Leeftijfd dus als leidraad voor de hynotiseur om voor of achteruit in tijd te gaan. Daar ging ik al grotendeels vanuit. Hoorde van een andere collega hypnotiseur dat als een client zijn/haar leeftijd niet weet dat dit dan nog niet door de “buitenwereld” aan de client is kenbaar gemaakt op dat moment in het leven en het dus (nog) geen onderdeel is van de persoon.

  • Rinke Jacobs Posted on 30 augustus 2012 at 07:37

   Hoi Wijnanda,

   Graag gedaan! Je toevoeging over het kenbaar maken van de leeftijd door de “buitenwereld” vind ik interessant. Ik vroeg mij af, hoe die hypnotiseur concludeert dat het niet door de buitenwereld kenbaar is gemaakt? Had deze collega hier iets over gezegd?

   Gr,

   Rinke

Geef een reactie