Over mij en hypnose

Na het volgen van opleidingen en het leren van effectieve hypnosetechnieken, van experts over heel de wereld, help ik mensen met hypnose. Zelf ben ik jarenlang roker en zwaarlijvig geweest (meer dan 115 kilo). Ik had mijzelf overtuigd dat stoppen met roken en afvallen een onmogelijke opgave zou moeten zijn.

Tegenwoordig is mijn motto:  “baat het niet dan schaadt het wel“!

Want na het “proberen” van vele pogingen en producten, geloofde ik steeds meer dat niets zou helpen. Resultaten waren tijdelijk. Het herhaaldelijk falen versterkte mijn overtuigingen. Alles was gedoemd om te mislukken…. mijn zelfvertrouwen stortte in. Totdat hypnose in mijn leven kwam en mijn onderbewustzijn compleet wakker schudde!

Middels hypnose ontdekte ik de werking van het onderbewustzijn. Het deel waar vele therapiën aan voorbij gaan. Het inzicht dat ervaringen, herinneringen en (bewuste/onbewuste) oordelen invloed hebben op gedrag was voor mij een openbaring. Bewust wist ik altijd wat beter voor mij was, maar hoe kon ik plezierig, makkelijk en langdurig veranderen?

Het antwoord lag in het WILLEN GELOVEN van mijn overtuigingen. Het viel op dat als ik geloofde in mijn beperking(en) ik binnen veilige kaders bleef rondcirkelen. Hierdoor hoefde ik geen angst te voelen en dacht onkwestbaar te zijn.

AOver mij en hypnose. Hypnotiseur Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose!ngst om opnieuw te falen hield het succesvol veranderen tegen. Mijn overtuigingen en oordelen manipuleerde mijn gedachten, gevoelens, gedrag en dus resultaat!  Nu leren al mijn clienten het eenvoudige geheim om hun werkelijkheid eenvoudig aan te laten sluiten tot wie ze willen zijn.

De vraag is simpel: Wilt u blijven geloven in uw beperking(en) of kiest u voor vrijheid?

Ik vraag mij af welke oordelen u heeft over uw probleem? Welke angst is aanwezig óf waar bent u bewust/onbewust in gaan geloven?

Verminder uw angst…. want er is een uitweg!

Hypnose werkt zodat u gezonder, ontspannen en meer in controle gaat zijn. Ontwikkel dé succesvolle attitude om langdurig van positieve resultaten te genieten.

Stop het voedden van uw eigen overtuigingen. U kunt met gemak gaan slagen waardoor u anders leert denken en handelen. Met als resultaat een positief, gelukkig en zelfverzekerd gevoel.

Alles begint bij de keuze die u wilt maken! Klik hier als u de waarheid van hypnose wilt ontdekken (video) of maak direct een afspraak voor een gratis intakegesprek!

Geef een reactie