Volle agenda’s, druk, stress, zorgen, weinig slaap en geen tijd om te ontspannen? Deze gratis zelfhypnose opname richt zich op een oase van zuivere rust en ontspanning. Laat al je zorgen en spanningen los en laad jezelf op met positieve energie!

Ontspannen met hypnoseStresshormonen zijn een natuurlijk verschijnsel. Stress bouwt zich gedurende de loop van de dag op in ons lichaam. Van nature bouwen we stress af als we goed kunnen slapen, door lichaamsbeweging, meditatie of zelfhypnose. Door het doen van zittend werk of via het opkroppen van spanning, woede of verdriet kan de hoeveelheid stress te groot worden. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat deze stress weer afgevoerd wordt.

Lichaamsbeweging en goed slapen zijn erg belangrijk. Daarnaast kun je met behulp van zelfhypnose een diepgaande lichamelijke en geestelijke ontspanning ervaren, waardoor stresshormonen op een natuurlijke wijze worden afgevoerd. Stressmanagement met behulp van zelfhypnose is een eenvoudig programma, het kost weinig tijd, je kunt het thuis doen en het zorgt een diepe ontspanning.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat in hypnose stresshormonen verminderen en het immuunsysteem wordt versterkt.