Nieuwsbrief

Categories: Berichten

Beste bezoeker,

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en je krijgt toegang tot het beluisteren van een gratis hypnose CD. Deze hypnose CD bevat krachtige suggesties die werken op het onderbewustzijn. Omdat jij je nu kan inschrijven is het mogelijk om hypnose te ervaren.

Het is verkeerd gedacht dat je alleen onder hypnose kan komen met behulp van een hypnotiseur. Met de juiste oefeningen kan je jezelf leren om onder hypnose te komen. Dit heet zelfhypnose.

Met zelfhypnose duik je in je innerlijke ik en lijkt het alsof de buitenwereld niet meer bestaat. In je onderbewustzijn speelt zich van alles, zoals je gedachten en je lichamelijke toestand. Vaak denk je hier geeneens over na. Door met zelfhypnose in je onderbewustzijn te duiken kan je hier controle over krijgen.

Zo krijg je vat op je gedachten en kan je deze veranderen. Maar zelfhypnose kan ook worden gebruikt om lichamelijke pijn te verminderen. Simpel gezegd, wanneer je zelfhypnose goed beheerst, dan heb je de controle over je lichaam en geest.

Waar kan je zelfhypnose voor gebruiken?

 

Je kan zelfhypnose gebruiken voor pure ontspanning, maar je kan het ook gebruiken om problemen om te lossen. Je kan bijvoorbeeld in je onderbewustzijn duiken om negatieve gedachten weg te krijgen of om jezelf te leren dat je helemaal geen sigaretten nodig hebt. Je kan met zelfhypnose vele problemen oplossen, hiervoor kan je onder andere zelfhypnose gebruiken:

 • Meer zelfvertrouwen krijgen
 • Stress
 • Slaapproblemen
 • Stoppen met roken
 • Afvallen
 • Angsten
 • Fobiën
 • Seksuele problemen
 • Pijn
 • Allergieën
 • En nog veel meer…

Zelfhypnose is hartstikke goed voor lichaam en geest. In principe kan iedereen zelfhypnose toepassen. Je kan meerdere keren per dag onder hypnose gaan. Je kan zelfhypnose toepassen om jezelf beter te voelen, maar je kan het ook gebruiken om van slechte gewoontes af te komen. Met zelfhypnose krijg je controle over je onderbewustzijn. Je kan je lichaam en geest stimuleren om anders te denken of te voelen. Dit werkt natuurlijk niet met één zelfhypnose sessie, maar op de langere termijn zal je veranderingen merken. Zelfhypnose draait om positieve gedachten en gevoelens. Wanneer je echt diepere problemen hebt, dan kan je beter de hulp inschakelen van een echte hypnotiseur.

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

2 Responses to "Nieuwsbrief"

 1. Rose-Marie de Bruijn-Kieboom Posted on 24 februari 2013 at 23:35

  Beste Rinke,

  Ik ben verwonderd over jou filmpje op you tube !
  Zelf ben ik op zoek naar iemand die me zou kunnen helpen,voor het zoeken naar mezelf, en keuzes die ik zal nemen.
  Ben ook zeer benieuwd naar jou hypnose cd.

  Met vriendelijke groeten,
  Rose-Marie

  • Rinke Jacobs Posted on 27 februari 2013 at 18:23

   Dag Rose-Marie,

   Dank voor het willen reageren op mijn website! Hypnose is een zeer geschikt middel dat werkt om meer inzicht te krijgen in jezelf. Omdat je diverse inzichten kunt krijgen kan het maken van keuzes hierdoor makkelijker worden. Ieder mens heeft kwaliteiten en talenten waarvan sommige nog ontdekt dienen te worden. Sommige mensen ervaren in mijn praktijk dat zij zichzelf zijn verloren of hebben (onbewust) ongewenste gewoonten gecreëerd. Het gevolg is dat mensen zich niet compleet of gelukkig kunnen voelen. Net zoals deze cliënten weet jij dat je in staat bent om keuzes te maken, je maakt deze immers meerdere malen per dag! Jij kunt overwinnen en meer in je kracht gaan staan. Ik help je graag zodat je kunt ervaren dat jij in controle bent over hoe je leeft en jij je voelt.

   Uiteraard kun je mijn zelfhulp CD downloaden of lid worden van mijn nieuwsbrief. Je kunt dan gratis een hypnose sessie beluisteren en ervaren.

   Ik help je graag.

   Met vriendelijke groet,

   Rinke Jacobs

Geef een reactie