Nieuwe zelfhypnose MP3 (Voorbereiden op rijexamen)!

Categories: Berichten,MP3,Rijexamen,Zelfhypnose

Beste bezoeker,

Men kan zich afvragen welk nut hypnose heeft om succesvol je rijbewijs te halen. Middels deze krachtige zelfhypnose opname kun jij je voorbereiden om meer ontspannen en zelfverzekerd het rijexamen af te leggen. Hypnotiseur Rinke Jacobs leert jou het geheim van je onderbewustzijn te gebruiken en helpt je het rijexamen te visualiseren. Gezien jij je middels hypnose conditioneert op het succesvol afrijden, komt het slagen van je rijexamen dichterbij. Een rijexamen is nog nooit zo simpel geweest!

Het visualiseren van je rijexamen helpt jou om meer ontspannen en zelfverzekerd te zijn. Des te meer jij je geestelijk traint om te slagen, des te beter je attitude zal worden om ontspannen en gefocust af te rijden. Het besturen van een auto is een vaardigheid die iedereen kan leren. Middels hypnose en het gebruiken van je onderbewustzijn, zul je meer in controle zijn om beheerst je rijexamen te halen. Ervaar nu het aangename en ontspannen effect van hypnose. Je onderbewustzijn is het geheime wapen die vele mensen onderschatten.

Ik adviseer gedurende minimaal 14 dagen, alvorens de dag van het rijexamen, iedere avond deze opname te beluisteren. Dit werkt in je voordeel om meer voorbereid te zijn op het rijexamen.

Klik hier voor een demo om de zelfhypnose opname te beluisteren!

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

Geef een reactie