Maak kans op een gratis hypnose training met Rinke Jacobs!

Categories: Berichten,Gratis

Beste collega hypnotiseur,

Dit kan je geluksmoment van 2014 zijn! Ieder jaar geef ik namelijk als hypnotiseur gratis individuele trainingen weg om ervoor te zorgen dat ik andere mensen kan stimuleren en helpen om een betere hypnotiseur te worden. Het is mijn passie om mijn ervaring(en) en kennis te delen!

Dit keer maak je kans op een individuele training samen met mij en zal ik mij richtten op het voeren van een efficiënt intakegesprek die de waarde en werking van de hypnose sessie zal vergroten! Het enige wat je hoeft te doen is op deze video te reageren met #gratishypnosetraining en je doet al automatisch mee! Over twee weken zal ik de winnaar bekend maken en uitnodigen in mijn praktijk.

Tijdens deze training ben je uiteraard vrij om al je vragen te stellen of is er ruimte om je eigen ervaringen te delen. Uiteraard zal ik mijn opbouw van mijn intakegesprek en goed bewaarde geheimen onthullen zodat het rapport met cliënten zal verhogen! Zelfs de analytische cliënten zie ik graag in mijn praktijk en ervaren het effect van mijn intakegesprek!

Let op! Deze training is specifiek voor hypnotiseur die meer inzichten en inspiratie zoeken in hun vak of passie m.b.t. hypnose!

Wellicht tot zien!

Gr. Rinke Jacobs C.Ht

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

6 Responses to "Maak kans op een gratis hypnose training met Rinke Jacobs!"

 1. Henk Arnoldus Posted on 18 augustus 2014 at 17:28

  Dag Rinke, Ik zou graag eentraining van je willen ontvangen., naast de vragen die ik nog heb.
  gr. Henk Arnoldus

 2. Inge Posted on 17 augustus 2014 at 13:58

  #gratishypnosetraining

 3. Jan Schaddenhorst Posted on 17 augustus 2014 at 12:58

  Gratis hypnose training

 4. Wijnanda van der Sman Posted on 17 augustus 2014 at 12:46

  #gratishypnosetraining……HEEL graag. Wil heel graag van jouw expertise leren. Vragen zat! Vind het wel heel “toevallig” dat dit aanbod nu net voorbij komt als ik dolgraag weer meer het mijn hypnose kennis wil gaan doen. Van de week net lekker “opgefrist” met oefenen samen met Jose. Wow….een training van Rinke! Dat zou toch wat zijn, zeg!

 5. Jose Bosma Posted on 17 augustus 2014 at 11:19

  Gratis hypnose training! 🙂

 6. marrygroeneveld Posted on 6 augustus 2014 at 21:11

  wat jammer dat ik nu geen hypnotiseur ben
  had graag willen horen wat je zoal voor mensen met problemen kan betekenen.
  Maar rinke ik hoop dat de gene die het wel wordt.Heel veel met je uitleg kan doen.
  Ik kan heel vaak heel veel uit je antwoord halen,dank je wel dat je steeds de moeite neemt om me te antwoorden,hoe druk je het ook hebt.Nu rinke ik wens je nog een hele fijne avond en heel veel succes met het uitzoeken van de juiste persoon.

  hartelijke groeten en een dikke kus van MARRY.

Geef een reactie