LEER ZELFHYPNOSE EN COMMUNICEER MET UW ONDERBEWUSTZIJN!

Zelfhypnose wordt al eeuwen lang beoefend en het krachtige effect is wereldwijd bekend! Het is nu mogelijk om, samen met Rinke Jacobs, zelfhypnose te leren. Deze individuele en persoonlijke zelfhypnose training is speciaal ontwikkelt voor mensen met open gedachten. Het is voor mensen die gespitst zijn om zich succesvol en positief te ontwikkelen. Zowel in het persoonlijke of zakelijke leven.

Bent u iemand die uw doelen werkelijkheid wil gaan maken? Bent u iemand die al succesvol is? Help uzelf verder ontwikkelen zodat u nog een hoger niveau in het leven kunt behalen.

 

Wat kunt u o.a. bereiken als je zelfhypnose gaat leren en toepassen?

  • Meer ontspanning, kalmte en balans
  • Verbetering in gezondheid en vitaliteit
  • In controle blijven en zijn
  • Beter geheugen, concentratie en meer oplossingsgerichtheid
  • Verhoogde motivatie en focus
  • Verhogen van werk, studie en examenprestaties
  • Verbeteren van sportprestaties
  • Verhogen van persoonlijk en zakelijk succes
  • Meer zelfvertrouwen en zekerheid in omgang met anderen

 

Hoe gaat u zelfhypnose leren?

Middels jarenlange ervaring van Rinke Jacobs, leert u de juiste stappen om zelfhypnose goed toe te passen. Het is van belang dat u weet wat hypnose is en hoe het werkt voordat u actief zelfhypnose gaat gebruiken. Tijdens een intakegesprek wordt er gekeken naar de doelen die u graag met zelfhypnose wilt bereiken en wordt u trancevaardigheid getest (het in hypnose gaan). U leert uw eigen affirmaties en suggesties ontwikkelen en zult, onder begeleiding van Rinke Jacobs, de krachtige werking van zelfhypnose ervaren.

 

Hoe voelt zelfhypnose?

Iedereen ervaart zelfhypnose op zijn eigen manier.  Veel voorkomende ervaringen zijn zware of lichte lichaamsdelen, tintelingen, verhoogde focus en diepe ontspanning. Naast deze sensaties kunnen er nieuwe ideeën of inzichten ontstaan. Na een hypnose sessie voelt men zich aangenaam, in balans en rustig(er). Veel mensen krijgen positieve energie van zelfhypnose en dit heeft een aanstekelijk effect op anderen.

 

Wat als iets fout gaat tijdens de zelfhypnose, blijf ik er dan in hangen?

Hypnose zit tussen slapen en wakker zijn in. Het is niet zo dat u er in kan blijven hangen. Dit is een verzonnen fabel! Het kan zijn dat u dieper in hypnose zinkt waardoor u in slaap kan vallen. Uiteindelijk wordt u natuurlijk wakker. Zelfhypnose is dus geen slaap. U bent niet bewusteloos. Integendeel, u bent zeer alert! Zodanig dat uw zintuigen scherper zullen zijn.

 

Waar bestaat de training uit?

Duur van de individuele training: 1,5 uur (incl. gratis intakegesprek)

Drietal vervolgafspraken van een uur (oefenen of geleide hypnose).

Halfjaar gratis e-mail begeleiding voor vragen, verdieping of coachen.

Gratis verdieping CD van 15 minuten

 

Online reserveren

Maak nu een afspraak via het online reservering systeem met Rinke Jacobs om aan de slag te gaan met zelfhypnose.