Hypnotiseur Rinke Jacobs hypnotiseert Elise live op de radio bij 3fm!

Categories: 3fm,Berichten

Beste bezoekers,

Onlangs werd ik telefonisch benaderd door 3fm en werd mij de vraag gesteld of ik live een hypnose demonstratie wilde geven in het programma van Rob Stenders Late Vermaak. Daar kon ik als hypnotiseur natuurlijk geen nee op zeggen! Het leuke was dat de sceptische Elise van 30voor30.be een bucketlist heeft (soort van to-do-list) en voor haar 30ste levensjaar een aantal dingen geprobeerd wilde hebben. Een van de dingen die op haar lijst nog niet afgevinkt stond was “in hypnose gaan”. Het was voor mij een eer om deze wens voor haar in vervulling te laten gaan.

Heb je de uitzending op de radio van 3fm gemist en wil je zien hoe Elise gehypnotiseerd wordt? Geen probleem. Gelukkig hebben we de beelden nog!

Deel, like en share deze video!

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

2 Responses to "Hypnotiseur Rinke Jacobs hypnotiseert Elise live op de radio bij 3fm!"

 1. marrygroeneveld Posted on 29 juli 2014 at 21:10

  hallo rinke

  ik heb net naar het filmpje zitten kijken waar in je haar onder hypnose bracht.
  Maar nu had ik even een vraagje aan je,Waarom praat je zo snel.
  Kan je dan iemand beter onder hypnose brengen,of is dit jou manier van werken.
  Ik vond het een beetje jammer dat je zo snel praten,je bent zo wat minder goed te volgen.
  Nu kon ik je wel volgen omdat ik je vaker heb gehoord,maar weet niet of dit bij andere ook zo is.
  Ik wilde je dit toch even vragen en laten weten.Misschien ben ik wel te kritisch op dat gebied.

  Hartelijke groetjes van Marry.

  • Rinke Jacobs Posted on 30 juli 2014 at 21:24

   Dag Marry,

   Soms is het overladen van het bewustzijn middels prikkels nodig om toegang te krijgen tot het onderbewustzijn. Dat is de reden dat ik soms sneller spreek en hierdoor meer selectief denken ontstaat als ik een gerichte suggestie geef. Op het moment dat het bewustzijn zoveel moet verwerken en zelfs verwarring kan ontstaan, staat het onderbewustzijn meer open. Dat is exact de staat die ik wil bereiken!

   Gr. Rinke

Geef een reactie