Hypnose test

 

 

Test uw hypnotiseerbaarheid!

Test uw hypnotiseerbaarheid of die van uw vrienden!

 

Deel deze hypnose test via facebook of twitter (niet verplicht)! Mocht u nog vragen hebben n.a.v. de test of tips die zijn gegeven? Reageer dan via onderstaand formulier of stuur een mail naar informatie@rinkejacobs.nl

12 Responses to "Hypnose test"

 1. peti Posted on 16 september 2017 at 17:38

  hallo Rinke Jacobs,
  ik las laatst dat je door hypnose herinneringen kunt vergeten. zou je me kunnen uitleggen hoe dit werkt?
  groetjes peti

  • Rinke Jacobs Posted on 17 september 2017 at 01:07

   Dag Peti,

   Iets bewust vergeten/verdrukken is erg ongezond. Ik help mensen liever om beter om te gaan met bepaalde herinneringen in plaats van vergeten. Tevens kun jij je afvragen of vergeten verstandig is. Als je immers iets niet meer zou kunnen herinneren hoe weet je dan zeker of je niet opnieuw dezelfde fout maakt of in een soortgelijk situatie komt. Ondanks ik goed begrijp dat herinneringen hun impact hebben, hebben herinneringen eveneens hun nut. De uitdaging ligt alleen in het kunnen dragen van specifieke herinneringen. Hypnose kan hier veel rust in geven. Vriendelijke groet, Rinke Jacobs

 2. Jimmy Posted on 6 september 2015 at 09:11

  Beste Rinke,
  Ik heb zojuist die hypnose rest gedaan.
  Maar hoe weet ik eigenlijk zeker dat ik onder hypnose kan raken?
  Groetjes
  Jimmy Coenen

  • Rinke Jacobs Posted on 6 september 2015 at 12:03

   Beste Jimmy,

   Dank voor je bericht! Ervaren is de beste manier om te ontdekken hoe hypnose voelt en wat het je kan opleveren. Heb je ooit eens (zelf)hypnose toegepast? Je kunt via mijn website gratis een ervaring beleven: klik hier. Iedereen staat tot een bepaalde niveau open voor suggesties. Anders zouden we nooit kunnen leren. Onderga eens een zelfhypnose opname en ik ben benieuwd naar je reactie en ervaring(en).

   Vriendelijke groet,

   Rinke Jacobs

   • jason Posted on 10 september 2015 at 05:47

    beste rinke ik wil graag ook hypnose leren dan kan ik het gebruiken voor de bonte avond op kamp gebruiken alsjeblieft : ) anders sta ik voor schut bij de klas pleas

    • Rinke Jacobs Posted on 11 september 2015 at 08:24

     Dag Jason,

     Dank voor je bericht. Ik lees dat je graag hypnose wilt leren zodat je het kunt gebruiken voor een bonte avond op kamp. Je zult snappen dat het leren van hypnose de nodige oefening vergt. Het heeft mij jaren gekost om hypnose goed te begrijpen en succesvol toe te passen. Wanneer je iets anders kan doen voor de bonte avond, lijkt mij dat een verstandiger idee. Dat betekent namelijk dat de kans voor schut komen te staan ook kleiner wordt. Voor jezelf ook prettiger, nietwaar? Ik wens je alvast veel plezier tijdens kamp!

     Vriendelijke groet,

     Rinke Jacobs

 3. Henk Posted on 16 oktober 2013 at 19:46

  Halo Rinke
  Eerst wil ik even kwijt dat ik je fantastisch vond in de uri geller shows
  Nu de vraag ik wilde graag weten als je medicijnen gebruikt ik gebruik Seresta kan dat de hypnose beïnvloeden
  ik heb het idee dat ik niet diep genoeg kan gaan .
  heb verschillende sessies gekocht .maar die hebben mij nog niet geholpen ik denk dat dat komt dat ik niet genoeg diep kan gaan heel graag een reactie van u .
  met Vriendelijke groeten Henk

  • Rinke Jacobs Posted on 17 oktober 2013 at 15:02

   Beste Henk,

   Dank voor je bericht. Medicatie kan diverse bijwerkingen hebben waardoor concentratieverlies kan ontstaan.Het komt veelvuldig voor dat mensen eveneens bepaalde medicijnen gebruiken die emoties dempen waardoor het ervaren van gevoelens uitdagend kan zijn. Toch kunnen er diverse redenen zijn waardoor veranderingen nog niet zichtbaar zijn. Uit alle psychologische onderzoeken komt naar voren dat drie elementen bepalen of mensen veranderen:

   1. Motivatie
   2. Geloof
   3. Duidelijke doelstellingen

   Ga eens na hoe deze drie elementen in jouw wens naar verandering aanwezig zijn. Wellicht dat een bepaald gebied meer aandacht behoeft. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding om hier dieper op in te gaan, dan kun je gerust een afspraak maken.

   Ik help je graag!

   Vriendelijke groet,

   Rinke Jacobs

 4. marrygroeneveld Posted on 8 juni 2013 at 21:18

  hallo rinke wat bedoel je met mijn rationeel denken,staat nog in de weg.Wat moet ik mij hier bij voorstellen.
  als jij namelijk iets vertel terwijl ik mijn ogen gesloten heb zie ik het haarscherp voor me.Zou het kunnen zijn doordat je het nu zelf moet lezen,dat het anders op me overkomt?.Is het misschien een idee als jij de vragen van de test voor lees.Zodat je dan het zij met je ogen dicht je wel een beeld kan vormen,of is dit niet de bedoeling hiervan.
  Nu hartelijke groeten van Marry.

  • Rinke Jacobs Posted on 9 juni 2013 at 14:00

   Dag Marry,

   Dank voor het maken van de test. Deze test is om te onderzoeken hoe je hypnotiseerbaarheid is. Dit staat los of je iets goed kunt visualiseren. Zoals je aangeeft, kun jij dit haarscherp en dat is een belangrijk onderdeel voor hypnose. Om optimaal hypnose te ervaren is het (tijdelijk) loslaten van het rationeel denken wenselijk. Zodra jij je meer op het loslaten en ontspannen gaat richtten, kun je prima hypnose ervaren. De antwoorden die je hebt gegeven op de test geven aan, dat jij het stukje rationeel denken wilt vasthouden. Rationeel denken heb je ook nodig in het leven en mag even los worden gelaten tijdens hypnose. Ik weet dat jij dit doet door naar mijn zelfhypnose CD’s te luisteren. Je ervaart hierdoor hoe prettig het is om het rationeel denken even uit te schakelen. Blijf deze lekker beluisteren!

   Gr. Rinke Jacobs

   • marrygroeneveld Posted on 9 juni 2013 at 18:08

    hallo rinke hartelijk dank voor je antwoord.Als ik het goed begrepen heb moet je denken gewoon op dat moment even uitschakelen en dan lukt het wel om om de hypnose toe te laten.Zeg ik het zo goed?

    Gr.Marry Groeneveld

    • Rinke Jacobs Posted on 14 juni 2013 at 09:01

     Hoi Marry,

     Exact! Het analytisch denken mag na de sessie weer opgepakt worden. Fijne dag!

     Gr. Rinke Jacobs

Geef een reactie