Gezond afvallen met behulp van hypnose heeft vele mensen positief geholpen.  Mijn behandeling kan ook jouw leven veranderen!

Hypnose is een staat waarin je focus wordt vernauwd. Deze intense bewustzijnstoestand maakt je zeer toegankelijk voor suggesties, suggesties die bijvoorbeeld kunnen gaan over eten, het volgen van een dieet en meer bewegen.

Op dit moment kampen er miljoenen mensen met overgewicht. Veel van deze mensen proberen af te vallen doormiddel van dieten of door minder te gaan eten. Na verschillende pogingen of dieten merken veel van deze mensen, dat ze terugvallen in hun oude patronen (jojo-effect). Als jij wilt weten hoe je dit kan voorkomen, lees dan gerust verder.

Wilskracht is soms niet alleen voldoende om succesvol te slagen. Mijn behandeling richt zich op het onderbewustzijn, daar waar al je gewoonten, emoties en herinneringen zijn opgeslagen. Ook al denk je dat je iets vergeet, het lichaam heeft een eigen geheugen. Daarom verleer je fietsen of zwemmen nooit! Je beseft dat je automatisch kunt handelen zonder er bij na te denken.

Het hebben van overgewicht ontstaat vaak door deze automatische handelingen. Tot het besef dat je mogelijk lichamelijke of geestelijke klachten ervaart of bewust wordt van je huidige levenswijze. En dit kan ontstaan door specifieke gebeurtenissen in je leven.

Gelukkig heeft het onderbewustzijn positieve kanten die jou krachtig helpen. Het beschermt je van echt/onecht gevaar en heeft altijd het beste met jou voor. Het handelt altijd in jouw voordeel. Het is het meest krachtige bezit van ieder mens. Jouw geloof in jezelf, normen, waarden en overtuigingen bepalen jouw huidige werkelijkheid. Jij kunt dus zijn wie je wilt zijn. Zolang hier geen verandering in onstaat, zal er niets veranderen. Als jij wel wilt veranderen, kun je slanker en gezonder leven. De vraag van al mijn clienten is dus daarom altijd: “hoe ga dat doel nu wel halen?”

De sleutels om succesvol en gezond af te vallen zijn:

1. Voorbereiding (is je doel realistisch en gebruik je de juiste mind-set?)

2. Aanpassen van je eetgewoonten (levensstijl)

3. Bewegen (verbranden van overtollige kilo’s en versterken van conditie)

Jij weet dat vele mensen drastisch kunnen dieten of minder eten (lees uithongeren). Deze handelingen hebben impact op het lichaam. De vraag is hier: “hoe lang kun je dit volhouden?”. Omdat je nu weet dat het lichaam een eigen geheugen heeft, zal je lichaam jou beschermen zodra het niets meer ontvangt. Doordat het minder voedsel ontvangt zal je spijsvertering zich automatisch aanpassen en uiteindelijk vertragen! Je lichaam komt in een soort “survival-modus”. En met afvallen is dat juist het laatste wat je wilt.

Vaak hoor je: “baadt het niet, dan schaad het niet”. Mijn motto is: “baadt het niet, dan schaad het wel!”. Als iedere keer iets dreigt te mislukken dan snap jij wat dit doet met je zelfvertrouwen, overtuiging(en) en geloof in jezelf.

Het is dus verstandig om met een juiste en realistische mind-set te beginnen en het falen en voeden van je overtuiging(en) te voorkomen. Geen juiste mind-set is net zoals het bouwen van een huis op drijfzand en wachten totdat het zinkt of in elkaar stort. Je begint het te begrijpen. Je hoeft dus niet direct een marathon te lopen. Mijn behandeling helpt jou om de juiste mind-set te creeren zodat je succesvol kunt slagen en meer motivatie krijgt om je levensstijl aan te passen en meer te gaan bewegen. Je moet dus geen honger te lijden om af te vallen!

Mijn behandeling richt zich op de samenwerking tussen lichaam en geest. Ik help je geest en lichaam herprogrammeren zodat je snel en makkelijk veranderingen kunt opmerken. Mijn behandeling geeft positieve energie zodat je meer kunt gaan bewegen. Verveling, depressie of andere sociale redenen kunnen ten grondslag liggen om meer te gaan eten. Doordat ik mij richt op de bron van jouw onderbewustzijn en hier suggesties kan plaatsen zal je onderbewustzijn hier naar willen handelen. Mits jij welwillend bent om te gaan veranderen!

Jij kunt 100% resultaat gaan zien zodra je mijn suggesties 100% volgt. Deze garantie zou ik niet geven als ik wist dat het niet zou werken!

Gelukkig is mijn behandeling geen hocus-pocus en hoef je niet te verwachten dat je direct na mijn behandeling twee kilo lichter bent geworden. Mijn behandeling is net zoals een examen. Jij zult de stof moeten leren, ik help je om je examen positief te benaderen waardoor jij de leerstof makkelijker kan onthouden en kunt toepassen.

Wacht niet langer, ontdek je nieuwe mind-set. Ontdek dat jij kunt zijn wie je wilt zijn!

2 Responses to "Afvallen met de juiste mind-set!"

 1. Heidi Furrer Posted on 3 augustus 2014 at 06:10

  Zou graag mee willen weten over hypnose en afvallen. Met vriendelijke groet, Heidi Furrer

  • Rinke Jacobs Posted on 3 augustus 2014 at 09:10

   Dag Heidi,

   Dank voor het willen plaatsen van een reactie. Wat wil je precies meer weten over hypnose en afvallen? Als je dit kunt verduidelijken dan kan ik een gericht antwoord geven op de vraag. Ik help je graag.

   Vriendelijke groet,

   Rinke Jacobs

Geef een reactie