AFVALLEN MET DE JUISTE MIND-SET EN HYPNOSE!

Gezond afvallen met behulp van hypnose heeft vele mensen positief geholpen.  Mijn behandeling kan ook jouw leven veranderen!

Hypnose is een staat waarin je focus wordt vernauwd. Deze intense bewustzijnstoestand maakt je zeer toegankelijk voor suggesties, suggesties die bijvoorbeeld kunnen gaan over eten, het volgen van een dieet en meer bewegen.

Op dit moment kampen er miljoenen mensen met overgewicht. Veel van deze mensen proberen af te vallen door middel van diëten of door minder te gaan eten. Na verschillende pogingen of diëten merken veel van deze mensen, dat ze terugvallen in hun oude patronen (jojo-effect). Als jij wilt weten hoe je dit kan voorkomen, lees dan gerust verder.

Wilskracht is soms niet alleen voldoende om succesvol te slagen. Mijn behandeling richt zich op het onderbewustzijn, daar waar al je gewoonten, emoties en herinneringen zijn opgeslagen. Ook al denk je dat je iets vergeet, het lichaam heeft een eigen geheugen. Daarom verleer je fietsen of zwemmen nooit! Je beseft dat je automatisch kunt handelen zonder er bij na te denken.

Het hebben van overgewicht ontstaat vaak door deze automatische handelingen. Tot het besef dat je mogelijk lichamelijke of geestelijke klachten ervaart of bewust wordt van je huidige levenswijze. En dit kan ontstaan door specifieke gebeurtenissen in je leven.

Gelukkig heeft het onderbewustzijn positieve kanten die jou krachtig helpen. Het beschermt je van echt/onecht gevaar en heeft altijd het beste met jou voor. Het handelt altijd in jouw voordeel. Het is het meest krachtige bezit van ieder mens. Jouw geloof in jezelf, normen, waarden en overtuigingen bepalen jouw huidige werkelijkheid. Jij kunt dus zijn wie je wilt zijn. Zolang hier geen verandering in ontstaat, zal er niets veranderen. Als jij wel wilt veranderen, kun je slanker en gezonder leven. De vraag voor al mijn cliënten is daarom altijd: “hoe ga jij dat doel nu wel halen?”

Afvallen met hypnose - zelfhypnoseDe sleutels om succesvol en gezond af te vallen zijn:

1. Voorbereiding (is je doel realistisch en gebruik je de juiste mind-set?)

2. Aanpassen van je eetgewoonten (levensstijl)

3. Bewegen (verbranden van overtollige kilo’s en versterken van conditie)

Jij weet dat vele mensen drastisch kunnen diëten of minder eten (lees uithongeren). Deze handelingen hebben impact op het lichaam. De vraag is hier: “hoe lang kun je dit volhouden?”. Omdat je nu weet dat het lichaam een eigen geheugen heeft, zal je lichaam jou beschermen zodra het niets meer ontvangt. Doordat het minder voedsel ontvangt zal je spijsvertering zich automatisch aanpassen en uiteindelijk vertragen! Je lichaam komt in een soort “survival-modus”. En met afvallen is dat juist het laatste wat je wilt.

Vaak hoor je: “baadt het niet, dan schaad het niet”. Mijn motto is: “baadt het niet, dan schaad het wel!”. Als iedere keer iets dreigt te mislukken dan snap jij wat dit doet met je zelfvertrouwen, overtuiging(en) en geloof in jezelf.

Het is dus verstandig om met een juiste en realistische mind-set te beginnen en het voeden van falen te voorkomen. Een onjuiste mind-set is net gezond afvallen met hypnosezoals het bouwen van een huis op drijfzand. Het is wachten totdat het zinkt of in elkaar stort. Je begint het te begrijpen. Je hoeft na mijn behandeling niet direct een marathon te lopen. Mijn behandeling helpt jou om de juiste mind-set te creëren zodat je succesvol gaat slagen en meer motivatie krijgt om je levensstijl aan te passen en meer te gaan bewegen. Je moet dus geen honger lijden om af te vallen!

Mijn behandeling richt zich op de samenwerking tussen lichaam en geest. Ik help je geest en lichaam herprogrammeren zodat je snel en makkelijk veranderingen kunt opmerken. Mijn behandeling geeft positieve energie zodat je meer zult bewegen. Verveling, depressie of andere sociale redenen kunnen ten grondslag liggen om meer te gaan eten. Doordat ik mij richt op de bron van jouw onderbewustzijn en hier suggesties kan plaatsen zal je onderbewustzijn hier naar willen handelen. Mits jij welwillend bent om te gaan veranderen!

Jij kunt 100% resultaat gaan zien zodra je mijn suggesties 100% volgt. Deze garantie zou ik niet geven als ik wist dat het niet zou werken!

Gelukkig is mijn behandeling geen hocus-pocus en hoef je niet te verwachten dat je direct na mijn behandeling twee kilo lichter bent geworden. Mijn behandeling is net zoals een examen. Jij zult de stof moeten leren, ik help je om je examen positief te benaderen waardoor jij de leerstof makkelijker kan onthouden en kunt toepassen.

Wacht niet langer, ontdek je nieuwe mind-set. Ontdek dat jij kunt zijn wie je wilt zijn!

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

2 Responses to "Hypnose – Afvallen met de juiste mind-set!"

 1. Marjolein Posted on 13 september 2014 at 14:10

  Hallo rinke
  Ik heb een vraag, hoe vaak moet ik de hypnose doen??
  En ik heb hem nu een aantal keer gedaan, maar heb het idee dat ik in slaap val…
  Ik moet visualiseren wat ik niet zo goed kan, bij deur 3 aangekomen heb ik het idee dat ik in slap val en kan ik me ook niet herinneren wat er verder gezegd wordt en of ik iets moet voelen dan wel doen…..
  Het typische is dat ik telkens “wakker” wordt als er afgeteld wordt naar 5…
  Maar van wat er nu precies gezegd is kan ik me niets herinneren..
  Doe ik iets verkeerd?? Heb het ook al op verschillende tijdstippen geprobeerd dus in de ochtend middag en avond, met telkens hetzelfde resultaat…
  Heb wel sinds ik de hypnose heb gedaan een verminderd hongergevoel, dus dat is op zich wel toppie..
  Groetjes marjolein

  • Rinke Jacobs Posted on 13 september 2014 at 14:49

   Dag Marjolein,

   Dank voor je reactie op mijn website en fijn om te vernemen dat je hongergevoel is afgenomen na het beluisteren van mijn zelfhypnose opname. Ik krijg de indruk dat je tijdens het beluisteren zeer goed ontspant en hierdoor in slaap valt. Er zijn diverse stadia als je in slaap valt, namelijk bèta, alpha, theta en delta. Hier schommel je voortdurend tussen. Alpha is de beste staat om suggesties tot je te nemen gezien dit de staat is waarin je het meeste leert. Ik ga er vanuit dat je verkeerd in een aangename trance. Gezien het terug tellen, is het niet vreemd dat je weer bewuster wordt. Mijn advies is om de opname gedurende 28 dagen regelmatig te beluisteren (om de dag). Ik wens je vele positieve vorderingen.

   Vriendelijke groet,

   Rinke Jacobs

Geef een reactie