Gratis intakegesprek

Zodra je een behandeling van mij wilt ondergaan dan kun je eerst een afspraak maken voor een gratis intakegesprek*. Ter voorbereiding op dit gesprek sturen wij je een vragenlijst per email toe. We vragen vriendelijk om deze ingevuld te retourneren zodat we hier aandacht aan kunnen besteden tijdens onze ontmoeting. Tijdens het gesprek wordt uitleg gegeven over de werking van hypnose en wordt stil gestaan bij je wens(en) of vragen. Ik zal naar aanleiding van dit gesprek de beste behandelingsvorm afstemmen zodat je probleem snel, makkelijk en met plezier wordt opgelost.

Duur van een intakegesprek is ongeveer 30 minuten. Afhankelijk van de wensen die je hebt en de attitude tegenover het ervaren van hypnose, kan direct een sessie worden gestart. Zodra je plaatsneemt in mijn zwarte stoel, zul je specifieke instructies ontvangen en wordt je trancevaardigheid getest. Sommige mensen gaan makkelijk in hypnose en sommige dienen hun vaardigheid meer te trainen. Gezien rinke Jacobs ruim 14 jaar ervaring heeft met hypnose, kan hij je hierin eenvoudig begeleiden.

Tijdens de behandeling zul je verkeren in een passieve staat. Je zult mijn stem horen en niet in slaap zijn. Slapen doe je immers thuis (gratis) in bed….tijdens de behandeling moet het mogelijk zijn om met je te kunnen communiceren. Hypnose is een staat van verhoogde focus waardoor kritisch denken wordt omgeschakeld naar selectief denken! Je bent dus niet bewusteloos en zult geen dingen doen/zeggen die je niet wilt. Als we beginnen met de sessie heb jij volledige controle om de sessie stop te zetten. Voor meer vragen over hypnose, klik hier of bekijk mijn video waarheid over hypnose!

Duur van totale sessie: ongeveer 75 minuten en geschikt voor diverse toepassingen!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op of maak een afspraak.

Ik help je graag.

Rinke Jacobs

 *Het gratis intakegesprek vervalt indien u geen behandeling start. Kosten hiervoor bedragen EUR 50,-

Reserveer een afspraak

Geef een reactie