Complete Power Stop ©!

Kies jij ervoor om direct te stoppen met roken en ben je welwillend om 100% een niet-roker te worden (zonder ontwenningsverschijnselen). Ga dan nu voor de Complete Power Stop ©. Stoppen met roken is voor Rinke Jacobs een van de simpelste behandelingen!

Deze behandeling bestaat slechts uit 1 enkele sessie die krachtig werkt op het onderbewustzijn. Meer dan 80-95% van de rokers is na deze sessie van het roken af. We verwijderen alle verbindingen in het onderbewustzijn zodat je met gemak zult stoppen! Voor eventuele nazorg kun je gebruik maken van een 2e sessie (gratis). Onze ervaring leert dat men na deze 2e behandeling succesvol is!

Stoppen met rokenOndanks het feit dat iedereen weet dat roken slecht is, lukt het meestal niet om te stoppen. Dat is vreemd, nietwaar? Zelfs als de roker zich bewust is van het feit dat roken ongezond is, rookt hij/zij toch door. Verslaving-experts hebben ontdekt dat de reden waarom iemand niet kan stoppen niets te maken heeft met een nicotineverslaving, maar met drie andere belangrijke factoren.

Factor 1: Neuro synapsen – macht der gewoonte Dit is een van de belangrijkste factoren waarom stoppen met roken zo moeilijk is. Gewoontes worden in de hersenen opgeslagen als zogenaamde synapsen (verbindingen tussen de zenuwcellen) en zorgen ervoor dat we op de automatische piloot varen.

Factor 2: Pavlovse reflexen – het moet Naast de synapsen is er een nog grotere uitdaging en dat is het feit dat een groot percentage van de rokers (40%) een reflexroker is. Onder bepaalde omstandigheden moet je gewoon roken. Bijvoorbeeld ’s ochtends bij een kop koffie, na het eten of gezellig bij een verjaardag of feest.

Factor 3: Emotionele onderdrukkers – alles onder controle Heel veel mensen gebruiken het roken om hun emoties onder controle te houden. Dit zijn slechts symptomen van onbewust opgeslagen angsten en emoties waar elke roker mee worstelt.

De Complete Power Stop © richt zich op deze 3 factoren waardoor jij in controle gaat zijn, bewuster gaat handelen en het ritueel roken makkelijk zal doorbreken door gezonde rituelen. Het “moeten roken” zal namelijk in het onderbewustzijn worden aangepast.

Voor wie is deze behandeling niet geschikt?

De Complete Power Stop © verlangt enige mate van zelfreflectie & welwillendheid! M.a.w. sta jij open om (kritisch) naar jezelf te kijken? Rokers die gestuurd worden door anderen, omdat zij vinden dat ze moeten stoppen met roken, adviseer ik om niet met de behandeling te starten.

Ik geloof dat jij snel, makkelijk en met plezier rookvrij kunt zijn en help je hierbij graag!

Maak nu een afspraak!