Verslaafd aan cannabis

Categories: Berichten,cannabisverslaving

Cannabis

Vele mensen denken dat het gebruik van cannabis niet verslavend is. Toch is deze gewoonte, voor frequente gebruikers, een uitdaging om te overwinnen. Net zoals het stoppen met drinken, gokken en roken. Wat ooit begon als een manier van relaxen, ontstressen en chillen ontwikkelt het cannabisgebruik bij vele cannabisverslaafden zich langzaam in een dagelijkse routine. Men wordt steeds meer afhankelijk in het gebruiken van cannabis en dit heeft schadelijke gevolgen voor lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Het continue roken van cannabis brengt de gebruiker vaak naar een teruggetrokken wereld, ver weg van bepaalde interesses, geliefden of enthousiasme in het leven algemeen. Het gebruiken van cannabis is een neerwaartse spiraal. Hoe vaker men cannabis gebruikt om te vluchten of om los te kunnen laten, des te vaker familie of geliefden niet begrijpen dat de cannabisgebruiker zich geen zorgen maakt. Hierdoor kan wrijving ontstaan, waar de gebruiker weer graag van wilt vluchten en zo besef je dat de cirkel rond is.

Als jij het gevoel hebt dat je de controle in het gebruiken van cannabis begint te verliezen of je schaamt voor je machteloosheid hierin, dan is het tijd om actie te ondernemen! Als jij je leven weer op de rails wilt krijgen, je relaties met anderen weer wilt opbouwen en oprecht wilt genieten en gelukkig zijn. Dan kan hypnose jouw oplossing zijn!

Feit

Hypnose werkt bij vele verslavingsvormen en richt zich tot de kern wat er toe heeft geleid dat men cannabis is gaan gebruiken. Het ontvouwt verborgen gedachten/verlangens en vervangt deze met positieve alternatieven.

Symptomen bij cannabisverslaving

  • Verhoogde tolerantie
  • Mislukte pogingen om te minderen of te stoppen (verliezen van controle)
  • Veel tijd besteden aan het kunnen roken van cannabis
  • Afname in sociale contacten of recreatieve activiteiten

Hypnose helpt!

Strategische hypnose wat uitgevoerd wordt door een expert, helpt jou om je onderbewustzijn te motiveren. Dit heb je eenmaal nodig zodat je niet kunt falen om te stoppen! Sta ons toe om je te mogen helpen zodat je verslaving verleden tijd gaat worden. Het is de beste keuze die jij kunt maken. We helpen je opnieuw focussen. Focussen op de overtuigende redenen waarom je voorgoed met cannabis wilt stoppen. Deze overtuigingen zullen plaats gaan nemen in je onderbewustzijn via trance. Het effect van hypnose is volledig natuurlijk en veilig en kan dezelfde ontspanning opleveren zoals het roken van cannabis. Je wint dus altijd!

Voordat je bij Rinke Jacobs in hypnose gaat, zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden waarin de werking van hypnose wordt uitgelegd. Na het beantwoorden van een aantal vragen kan direct de sessie worden gestart. Je neemt plaats op een zwarte comfortabele fauteuil en kunt, door het volgen van de suggesties, diverse positieve sensaties ervaren. Bij iedereen is dit anders. Na de sessie kun je verrast zijn dat de behoefte in cannabis nauwelijks of volledig weg kan zijn. Uit voorzorg is het goed om 2 tot 3 sessies te ondergaan.

Ben je klaar om je vrijheid weer terug te winnen? Ik help je graag.

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

Geef een reactie