Betere concentratie en meer focus

Hypnose heeft een unieke manier om gedachten te ordenen en andere zaken op te schonen. Het komt vaak voor dat mensen de diagnose A.D.D. krijgen (Attention Deficient Disorder) en worden doorverwezen naar verschillende behandelingen om hun focus terug te krijgen. Als jij maar geen beslissing kunt maken en voortdurend heen en weer springt van taak naar taak dan kan mijn behandeling werken om de focus en concentratie sterker te maken en jouw helpen om meer dingen gedaan te krijgen.

concentratieIn verschillende situaties is soms focus en concentratie noodzakelijk zoals tijdens het rijden van een auto, uitvoeren van operaties, werken aan belangrijke projecten of tijdens examens. Vaak hebben we moeite om ons te richtten op één taak omdat er zoveel door onze gedachten heen kan gaan zoals “heb ik de deur goed op slot gedaan, staat de verwarming uit, had ik het koffiezetapparaat uitgedaan, wanneer moet ik naar de tandarts, wat ga ik doen als ik geen promotie krijg” en nog veel meer…Al deze gesprekken kunnen plaatsvinden in je gedachten en kan ervoor zorgen dat je niks gedaan krijgt.

Het proces van mijn behandeling en het verbeteren van focus en concentratie wordt verdeeld over twee gebieden. Allereerst is het belangrijk om te leren ontspannen…ervoor zorgen dat alle gedachten opzij worden gezet zodat je meer geestelijke rust kunt ervaren…Dit is een reden waarom zelfhypnose vaak vóór het slapen wordt gebruikt zodat andere afleidingen worden losgelaten. Ten tweede, zodra jij ontspannen bent kan mijn behandeling zorgen dat jouw gedachten zich ordenen zodat logische acties worden uitgevoerd.

Een manier om te begrijpen hoe mijn behandeling werkt, om concentratie te verbeteren, is het denken aan een kast vol laden. Al deze laden gebruik jij om belangrijke informatie op te slaan. Op een gegeven moment zitten alle laden vol en zul jij ze eerst moeten opruimen, ordenen of leegmaken voordat nieuwe informatie kan worden opgeslagen.

Dankzij deze zelfhypnose opname kun jij positieve resultaten bereiken in het verbeteren van focus en concentratie zodat jij je gewenste doelen kunt behalen*.

Instructies

– Luister naar deze zelfhypnose opname in een veilige omgeving waar je veilig kunt ontspannen

– Beluister deze zelfhypnose opname de komende 21 dagen iedere dag voordat je gaat slapen

– Ga heerlijk ergens zitten of liggen en zorg ervoor dat je nek en rug volledig wordt ondersteund tijdens het ontspannen

– Het kan voorkomen dat je tijdens de sessie in slaap kan vallen. Maak je geen zorgen dat betekent dat je zeer ontspannen bent geweest. Je zult natuurlijk ontwaken en merken hoe uitgerust en prettig jij je voelt

– Beluister de zelfhypnose opname voor optimaal resultaat via een koptelefoon en zorg ervoor dat het volume aangenaam is

Jij zult meer in contact komen met jezelf en de komende uren, dagen en weken veranderingen gaan ervaren. Je zult begrijpen, na het beluisteren van de zelfhypnose opname, dat je doelen en wensen dichterbij kunnen liggen.

Mijn behandeling is de meest makkelijke en plezierige methode ooit! Positieve suggesties zullen rechtstreeks in je onderbewustzijn worden opgenomen zodat jij succesvol kunt zijn. Je hoeft alleen maar iedere nacht naar de opname te luisteren voordat je naar bed gaat. Je zult rustgevende muziek horen die op alfa-ritme is gemaakt (hersengolven). Dit helpt om diep te ontspannen. Ervaar de rustgevende stem van Rinke Jacobs. Meer dan 10 jaar helpt Rinke Jacobs vele mensen met zijn unieke behandelingen en hypnose. Het is nu tijd dat hij JOU helpt! Wacht niet langer….download de opname op jouw gewenst medium (USB, iPOD, MP3 -speler etc.)!

 

*Op de diensten van Rinke Jacobs zijn geen schadelijke bijwerking bekend. Toch is het gebruik op eigen risico en dient altijd de huisarts geraadpleegd te worden.