Beste bezoeker,

Via hypnose kun je diverse angsten, die je wellicht al jarenlang achtervolgen, verwijderen. Inclusief de angst voor honden! Het is niet ongewoon dat deze angst aanwezig is bij mensen, die niet veel met honden in aanraking zijn gekomen. Honden staan er om bekend dat ze mensen kunnen aanvallen. Dit is voornamelijk bekend bij specifieke rashonden. Toch is de waarheid, dat veel honden niet de intentie hebben om mensen pijn te doen. Omdat je hypnose kan inzetten om je angst voor honden voorgoed aan te pakken, is het mogelijk om een nieuwe realiteit te creëren. Als je dit doet, zul je merken dat de omgang met honden meer ontspannen en comfortabeler zal verlopen. Betekent geen paniekerige of gespannen situaties meer zodra een hond bij jou in de buurt komt.

Je kent vast het gezegde ” blaffende honden bijten niet”. Deze gezegde bestaat omdat honden die blaffen, ook al klinkt dit dreigend, eigenlijk niet bijten. Blaffen is simpel een manier van communiceren bij een hond en gebeurd vaak uit blijdschap. Natuurlijk is het altijd goed om met een gezond verstand een hond te benaderen, zeker honden die je niet goed kent. De meeste honden zijn nieuwsgierig naar jou en zullen je snel benaderen om je te kunnen besnuffelen. De manier waarop je reageert geeft de hond indrukken in wie jij bent. Zodra je een gevoel van rust kan overdragen, zal een hond snel vriendschap met je sluiten.

Hypnose werkt om irrationele gedachten rondom honden te verwijderen. Deze irrationele gedachten worden dan vervangen met realistische gedachten. Daarnaast helpt hypnose om je te doen ontspannen en je angst te elimineren zodat de boodschap van vriendschap, die jij kan overdragen, naar jou in tienvoud wordt teruggestuurd. Een rustige aanpak om je gedrag richting honden te veranderen zorgt ervoor dat jij met zekerheid en gevoelens van controle, je angst succesvol kan overwinnen.

Misschien heb je diverse reden om je angst voor honden te overwinnen en wil ik je graag met hypnose helpen. Als je een relatie hebt met iemand die een hond in zijn of haar bezit heeft, regelmatig bij mensen op bezoek komt die een hond hebben of gewoon rustig door een wandelpark wilt lopen waar loslopende honden aanwezig kunnen zijn is het mogelijk om nu niet meer te vluchten. Jij bent namelijk in controle over je angst(en) in plaats van andersom!

 

Maak een afspraak

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

Geef een reactie