Overwin je alcoholverslaving

Categories: Alcoholverslaving,Berichten

Beste bezoeker,

Ben jij je controle over alcohol verloren, en heeft alcohol nu controle over jou? Ben je bezorgd over wat alcohol doet met je leven, je relatie en je gezondheid? Ben je het zat dat vrienden en familie hun bezorgdheid uitten over je gedrag?

Het feit van deze zaak is – dat jij kunt beginnen om je alcoholverslaving te beheersen. Je kunt het stuurwiel van je leven weer in handen te nemen en sturen naar de juiste richting. Bevrijd jezelf van die ellendige gevangenis die inmiddels door je alcoholverslaving is geworden. Krijg je leven weer op de rails. Het is alleen nu nog maar een kwestie van ‘hoe krijg ik dit gedaan?’

Hoe kun jij je alcoholverslaving bestrijden?

De eerste stap is in het erkennen dat je het kunt. Alcohol is een poppenspeler, en besef dat je geen marionet hoeft te zijn. Het moment dat je dit realiseert, is het moment dat jij een succesvolle strijd tegen je alcoholverslaving kan beginnen.

De tweede stap om je alcoholverslaving aan te pakken is om bij de wortel van het probleem te beginnen. Oftewel, te beginnen bij je onderbewustzijn. Het klopt, alcoholverslaving is een fysieke verslaving, evenals een mentale verslaving. Echter, bestaat het spreekwoord ” mind over matter ” niet voor niets. Door gebruik te maken van de kracht van je onderbewustzijn kan jij beginnen om zowel je fysieke en emotionele banden, die zich binden aan je alcoholprobleem, aan te pakken.

Veel mensen zijn geholpen door de krachtige en therapeutische voordelen van hypnose. Stel je voor hoe het zou zijn als:

  • Je elke ochtend verfrist, helder en volledig alert ontwaakt om een nieuwe dag te beginnen
  • Je om kunt gaan met stress en angst zonder te grijpen naar alcohol
  • Je gewoon naar feesten en sociale gelegenheden kunt gaan zonder het moeten drinken van alcohol

Door het gebruik van hypnose kun je deze dromen omzetten in realiteit. Jij kunt de kracht in jezelf vinden om je alcoholverslaving te verslaan. Het antwoord schuilt in jou! Leer je alcoholverslaving te beheersen en overwinnen . Het belangrijkste is, dat jij kunt beginnen om je leven weer op de rit te krijgen. Leven zoals het was bedoeld om te leven!

Ik help je graag om het juiste pad te vinden.

Reserveer een afspraak

Share Button
Author: Rinke Jacobs

Rinke Jacobs is de expert op het gebied van hypnose, zelfhypnose en hypnotherapie!

Geef een reactie